Hoi peeps! Mijn WoW kwam met een dagje vertraging want euh ja hmm, ik lag in bed met een mini kater. #confession

Woensdag beloofde een prachtige dag te worden. Het zonnetje scheen zalig warm, op school vond ik mijn drive terug en als kers op de taart ging ik met m’n casegroepje gezellig een glaasje (of drie) drinken in de Abdijtuin. Zalig!

Donderdag ging ik samen met Eline, Céline, Hélène en Florreke B iets drinken bij Bar Jan Cremer. Geweldig gezelschap op een geweldige zonnige dag. Perfectie.

Vrijdag was een vrij onproductieve dag op school. Ochja, dat mocht ook wel eens he! Friyay! ’t is weekend, menskes!

Zaterdag ontving ik een leuk pakketje van Dermalex. Ik mag een dagcrème uittesten die speciaal gemaakt is voor ladies met rosacea, couperose en rode wangetjes. Perfect voor yours truly! Ik laat nog weten wat mijn bevindingen zijn.

Zondag werkte ik een hele dag bij Le Chevalier. Sorry peeps, geen foto’s!

Maandag was veruit de meest stressvolle dag van de hele week! Ik bedoel, ik ben altijd zenuwachtig als ik moet presenteren, maar het was die dag niet normaal! Gelukkig had ik een supergoeie sidekick naast me en ging de presentatie keigoed! Omdat we het zo briljant gedaan hadden, ging ons groepje nog iets drinken! Daar wilde iedereen kickeren, maar allezja, obviously suck ik daar superhard in en dat heb ik dan ook bewezen. Bij deze: Het spijt me enorm dat we verloren zijn, Simon!

Dinsdag was de zonder twijfel de allerleukste dag van de week en ook gewoon een van de leukste dagen uit mijn studententijd. Eerst ging ik samen met Eline en Kenneth pasta eten bij Kastart! Dan gingen we naar Simon’s kot , waarna we samen naar de Sioux trokken om daar verder te feesten. Wat een fantastische nacht. Merci aan iedereen die erbij was. Jullie waren awesome!

Gisteren heb ik eigenlijk amper iets gedaan, aangezien ik toch wel een klein katertje had! ’s Avonds ging ik samen met mijn broer kijken naar Beauty & The Beast. Serieus, wat een mooie film! Die acteur die Gaston speelt is ook wel mighty fine. Helaas speelt hij niet voor mijn team. Ach ja!

Dikke kus

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.