Hier ben ik weer met een nieuwe Wow over wat ik allemaal heb uitgespookt de afgelopen week! Enjoy ♥

 

 

Bar Jan Cremer

Te beginnen met woensdag. Na een heel weekend ziek in bed te liggen met een keelonsteking, begon ik mijn dag met een tas thee van Fittea. Daarna trok ik met met de trein naar Gent om gezellig in te dommelen tijdens de les in de filmzaal. Omdat het zonnetje scheen ging ik ’s middags met klasgenootjes Diana en Ulrike lunchen in de Abdijtuin. Waarna we nog een latte gingen drinken bij Bar Jan Cremer. Na mijn les ging ik naar mijn kot en uiteraard keek ik ’s avonds naar Temptation Island.

Nog even een shoutout naar de lekkere thee van Fittea. Wisten jullie dat jullie met de kortingscode ‘SHADESOFGHENT15’ 15% korting kunnen krijgen op alle producten (zowel thee als toebehoren) op hun online shop. ☺ Ik raad de Body Detox en Pure Night aan maar later in een Sharing Sunday daarover meer.

 

Nespresso

Mijn donderdagochtend ging anders dan was voorzien. Normaalgezien ging ik naar het Chantelle Challenge event om hun nieuwe sportcollectie te testen tijdens sportieve activiteiten. Helaas moest ik luisteren naar mijn lichaam dat riep dat ik best nog even rustte. Ik was tenslotte nog maar net genezen. In de plaats ging ik naar de les en de bibliotheek. ’s Middags ging ik wel een lekkere koffie drinken bij Nespresso en opnieuw lunchen in de Abdijtuin met Ulrike.

 

Turtle Cereals

Vrijdag begon ik mijn vrije dag met een lekker ontbijtje met Turtle Cereals. Ja ja, je hoort me goed ‘vrije dag’. Elk jaar viert de UGent op de voorlaatste vrijdag van maart haar Dies Natalis of verjaardag. Ik moet wel toegeven dat het desondanks een dagje werken voor school was. Thank you deadlines! 

cliniqueVerder begon ik die dag met mijn #7daychallenge van Clinique. Jullie kunnen binnenkort zeker een review verwachten. So stay tuned!

Zaterdagochtend gingen Wendy en ik naar het Yoga Deluxe event op de Goed Gevoel Ladies Fair. We hebben Tao te danken voor deze ontspannende ervaring.
De yogasessie werd gegeven door Nina De Man, terwijl Dirk Swartenbroekx zorgde voor relaxerende muziek. Hierna namen we een kijkje op de beurs. We leerden nieuwe dingen kennen en ik kocht zelfs een mix om bananenbrood te maken van Arthur’s mix. Verder hebben we ook nog fijne wasproducten gescoord bij Miele. ’s Avonds was ik kapot door het slenteren op de beurs, een gezellig etentje en uurverandering. Hey slaaptekort!

 

urban trail run

Ik moet toegeven dat het zondagochtend piekte toen mijn reddende engel Eva me om 8 uur wakker belde. Maar eens de adrenaline door mijn lichaam begon te stromen, was ik helemaal klaar voor de 10 km van de Urban Trail in Gent. Het was niet echt een loopwedstrijd om je snelheid te verbeteren maar eerder om een portie Gentse cultuur op te snuiven. Ik vond het echt de moeite en wil het in de toekomst zeker nog doen. Ik heb zonder twijfel de smaak te pakken en wil volgend jaar zeker de Urban Trail Run in Antwerpen of Hasselt wel eens meelopen. Wie weet, maar eerst staat de Meiloop op de planning.

 

Breaking Bad

Het was zo’n extreem lekker weer afgelopen week, echt genieten. Helaas moest ik maandag een hele dag achter mijn laptop werken voor een paper. ‘ S avonds nam ik uiteraard een pauze voor de finale van De Mol en een aflevering Breaking Bad, één van de series die Flo ook aanraadt in haar What To Watch.

 

Bavet

Dinsdag werkte in de voormiddag voor school maar daarna trok  ik met de trein naar Gent om te gaan genieten van het zonnetje met vrienden. We trokken naar de gezellige Abdijtuin. ’s Avonds ging ik voor de eerste keer eten bij het restaurant Bavet. Ik ging er samen met mijn vriendin Helene spaghetti eten. Binnenkort kan je mijn mening lezen in een blogpost over deze hotspot. So stay tuned!

 

Woensdag ging ik net zoals vorige week les volgen in de filmzaal. ’s Middags lunchte ik met allerliefste Hannah bij Nunchi. En ja hoor, weer een nieuwe hotspot die jullie kunnen verwachten! Na mijn les pendelde ik met mijn vriendinnen naar Leuven om Celine te bezoeken. En hiermee ga ik deze WoW mee afsluiten want ik heb het gevoel dat het een heel fijne avond gaat worden. Ik ga met volle teugen genieten mijn woensdagavond, hopelijk doen jullie hetzelfde!

 

Wat deed jij allemaal deze week?☺

 

Bedankt voor het lezen & tot de volgende! ?

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise