Hey daar! Kleine vraag, wat als ik enkel voor vandaag van mijn Week on Wednesday, een Week on Tuesday maak? Goed? Ja, dan krijg je WoT. Het zit nu namelijk zo dat ik een erg toffe dag had vorige dinsdag en die deel ik met veel plezier. Let’s go!

Vorige dinsdag was het erg zonnig en dat vierde ik door met mijn puppy mopshondjes hun eerste grote wandeling naar het grote park te maken. Later kwam ook een vriend me vergezellen en hielden we een donut picknick in het park. De puppy’s snuffelden, aten gras, blaften naar verdachte figuren en speelden met elkaar. Op de foto zie je Otto!

Daarna ging ik de trein naar Brussel op met mijn vriend. We gingen naar het Millenium Film Festival om daar de documentaire; You have no idea how much I love you, van Pawel Lozinski te bekijken. Ik vond het een adembenemend werk en was erg verrast door hoe de documentaire tot stand was gekomen. Na de film kwam de regisseur het podium op en volgde er een interessante Q&A. Ik zou hier een hele blogpost over kunnen schrijven, maar ik vrees voor weinig interesse. Het film festival vond plaats in Bozart, het mooie kunstcentrum in Brussel. Ik was er nog nooit geweest en was werkelijk onder de indruk! Naar de avond toe voelde ik wel wat kriebels in mijn keel… als dat maar goedkomt.

 

Nee het kwam niet goed. Woensdagochtend stapte ik uit bed met verschrikkelijke keelpijn. Maar the show must go on. Samen met Wendy ging ik naar Brussel naar de launchparty van crowdvertising platform Blügle. Ik dronk er heerlijke thee (perfect voor mijn keel) van Teh, uit hun…theemachine? Ik zou best wel zo’n theemachine thuis willen. Het zet perfecte thee, op de juiste temperatuur en goed getrokken. Mijn keelpijn was er even van weg. Na Brussel was het tijd om naar Leuven te trekken.

 

Ik ging met Wendy naar Leuven om Celine te bezoeken! Louise en Liesbeth waren ook van de partij. We keken samen naar Temptation Island met een glas (cola voor mij) en heerlijke hapjes. Daarna gingen de dames nog uit maar ik had een belangrijke presentatie voor school de dag erna en keelpijn dus ik nam de laatste trein naar Gent.

 

Ja die belangrijke presentatie op donderdag kon ik vergeten. Ik geef je geen details maar ik was behoorlijk ziek. Ik ging naar de dokter, keek Supernatural, ziekte uit in bed en deed aan puppy sitting.

 

Helaas was vrijdag niet veel beter. Opnieuw lag ik heel de dag in bed. Tegen de namiddag besloot ik dan toch te douchen en eens buiten te komen. Dus ging ik samen met mama mijn oma en tante bezoeken. Die wonen niet erg ver van ons. Ja, ik weet dat ik er mottig uitzie maar dat hoort nu eenmaal bij een keelontsteking. Ik had wel een dipje, vrijdag was mijn allerlaatste schooldag op Eshal in Brussel en die miste ik. Na de paasvakantie heb ik meteen examens en studeer ik af 🙁 .

 

Zaterdag voelde ik me ein-de-lijk beter. Geen koorts meer, geen keelpijn meer, alleen nog wat gesnotter. Net op tijd want ik had een leuke dag in Sint-Niklaas gepland. Met gezelschap ging ik de platententoonstelling Visual Vinyl bekijken. De tentoonstelling waren platen en hun hoezen die door bepaalde kunstenaars waren aangekleed. Een ode aan het fenomeen kunstenaarsplaten zoals de site zelf beschrijft. Wel moet ik toegeven dat ik een beetje teleurgesteld was. Voor 6 euro inkom was er niet spectaculair veel te zien, er speelde zelfs geen plaat. Desondanks had ik toch een erg toffe zaterdag.

Op zondag 2 april waren er enkele winkels open in hartje Gent dus ging ik samen met mama een wandeling maken in het centrum. De zon scheen weer heerlijk en we gingen voor taart en koffie bij OR. Ik ging ook langs bij Love Stories en Shelter in de walpoortstraat. Over Love Stories komt er een aparte blogpost, so stay tuned! Clouds of fashion opende onlangs de deuren in Gent en ook daar ging ik even piepen. Leuk winkeltje! ’s Avonds ging ik ook nog even langs bij Emilie om een cursus terug te brengen en wat bij te kletsen.

 

Nu zou ik je over mijn maandag kunnen vertellen maar die bestond uit schoolwerk, klusjes doen en Supernatural kijken. Daarom fastforward ik even naar dinsdag. Op dinsdag ging ik werken bij vastgoedbedrijf Creadomus, ik doe er administratief werk (vooral scannen). Ik denk niet dat jullie geïnteresseerd zijn in een foto van een kopieermachine dus sluit ik deze WoT af met een wel erg schattige foto. Dinsdagavond kwam Hanne op bezoek en werd ze helemaal verliefd op mijn puppies. Hoe kan het ook anders? Hanne en Nero sluiten deze WoW, sorry WoT af. Tot de volgende!

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!