Jep, ook ik doe mee met de trend om van een WoW een WoT te maken. Het was nogal een drukke week en ik was woensdagavond druk in de weer met mijn living. Die dag kwamen namelijk de zetel & de salontafel toe en had ik ook sportles. Ik viel dan ook in slaap toen ik erna achter mijn laptop kroop. Maar hier is-ie dan 😀

Woensdag

We beginnen met een superleuke dag op het werk. Lachen doen we elke dag, maar die dag werd er ook gefilmd! Uiteraard zorgde dat voor de grappigste taferelen. Bij deze alvast een oproep naar social media lovers die graag in het tofste team ever willen werken: het webcare team bij Orange!

Na het werk sprong ik nog snel even binnen op de persdag van Ariane Abramowicz. Daar maakte ik kennis met weer wat nieuwe merken. Zo leerde ik ‘Pimp your Beauty‘ kennen! Zij gebruiken hetzelfde principe als foodtrucks, maar deze is dan een truck vol met beauty! Say whuuuut?! Je kunt die ook inhuren om op jouw feestje te komen staan, van verwennerij gesproken!

Donderdag

Die dag sloot ik af met een filmpje. De dagen dat ik op mijn gemak een filmpje kan kijken zijn heel schaars dus het is altijd dubbel genieten wanneer ik er de tijd voor vind! Ik koos voor een luchtige komedie met de alombekende ‘Fat Amy’, I love her! De film heette: How to be single. Bij het zoeken naar een film viel mijn oog er meteen op, want ik ben eigenlijk nooit echt lang single geweest. Toen het zover was viel ik dus een beetje in een zwart gat, want wat doe je in godsnaam zo in je eentje. Maar die gedachte was van korte duur, ik had nog nooit zo een drukke agenda! Ik haal er eigenlijk wel voldoening uit even alleen te zijn. Ik kan weer op adem komen, alles wat ik doe is puur voor mezelf. Het is goed te weten dat ik gelukkig kan zijn alleen en met mezelf. In zo’n situatie vind je jezelf terug en sta je stil bij wat je écht wilt in het leven. In een heel mensenleven heb je misschien één keer de kans om aan jezelf te bewijzen dat je het ook alleen aankunt. Dus als je ook net single bent, geniet ervan en neem de tijd om jezelf te vinden. Want hoe kun je één worden met iemand als je dat nog niet eens met jezelf kunt? Ik weet dat het als cliché emo shit lijkt, maar stiekem is het wel de waarheid!

Vrijdag

T.G.I.F.! Overdag vertoefde ik natuurlijk volop in vrijdagse sferen op het werk en ’s avonds zocht ik die nog een beetje op tijdens een verjaardagsfeestje van een vriendin!

Zaterdag

Van die zaterdag maakte ik een gezellig dagje Gent en friends (lees: zagen-over-boys talk) talk met Flo. We schuimden enkele winkeltjes af en dronken een kopje tussen tweedehands boeken in Le Bal Infernal.

Zondag

Het begon rustig met verse koffie en ontbijtkoeken, tot vaderlief kwam om samen weer wat te klussen.

Maandag

Die dag viel er iets te vieren want een collega werd voor de tweede keer papa, hoera taart! Allez, en ook hoera een baby natuurlijk <3 De dag sloot ik af met een stevige beurt spinning: hallo killer legs!

Dinsdag

Die avond waren we uitgenodigd voor de avant-première van Guardians of the Galaxy vol.2. We loooooved it, maar het was vooral Groot die mijn hart stal!

 

 

Woensdag

Papa bracht toen mijn koffers om te vullen voor onze reis naar Indonesië. Ik kan niet geloven dat het volgende week al zo ver is!!

 

Xje,

Wendy

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be