Hi guys! Deze keer nog eens een weekoverzichtje van mij. Afgelopen week was erg druk, zo druk dat ik vaak foto’s vergat te nemen. Naast werken waren er ook de pressdays in Antwerpen, ging ik eindelijk nog eens uit met vriendinnen en moest er ook wat gestudeerd worden. Let’s go!

Donderdag

Donderdag was meteen één van de drukste dagen van afgelopen week. We kregen van een aantal persbureaus een uitnodiging voor hun pressdays in Antwerpen en it was so much fun! Samen met Wendy, Louise en Flo reden we ’s ochtends richting Antwerpen en begonnen we aan onze tocht. Het werd een drukke dag waarop we behoorlijk veel stappen zetten (meteen goed om al dat lekkers eraf te sporten) en we ontdekten erg veel mooie, interessante en vernieuwende producten. Heel erg bedankt voor de uitnodigingen, lieve PR boys & girls 😉

We startten met een heerlijke brunch met producten van Lidl bij Yapado. Hun vernieuwde suikervrije gamma is echt een aanrader, super lekker en een stuk beter voor de lijn.

 

 

 

Want want want! 😉

 

Er was weer behoorlijk wat file, dus ging ik wat later sporten dan normaal. Daarna? Na een aflevering van Prison Break (we kijken alle seizoenen opnieuw) doodmoe in slaap gevallen.

Vrijdag

Vrijdag was niet mijn favoriete dag van de week. Ik ging ’s ochtends naar de tandarts om twee gaatjes te laten vullen, en had dus nog een halve dag een verdoofde mond. Thuis wat leren en een filmpje kijken, dan maar. Ik rustte wat uit na een heel drukke week en dat deed zo’n deugd! Ik werkte ook nog wat aan een outfitpost die binnenkort online komt. Louise en ik gingen een tijdje terug naar VITRINE, een tof evenement in Lochristi. Benieuwd geworden? Hier een voorproefje.

Zaterdag

Weekend, eindelijk! Maar niet voor mij, want ook op zaterdag ging ik een dagje werken. Aan zee dit keer, want ik gaf kindjes gekke kapsels op het Festival Aan Zee in De Panne. Leuk voor een keertje, maar wel behoorlijk vermoeiend. ’s Avonds zag ik eindelijk mijn lieve vriendinnetjes nog een keer. Aangezien we allemaal afgestudeerd zijn en elkaar dus niet meer elke dag zien op school, is het minder makkelijk om af te spreken. Gelukkig was de crew dit keer bijna compleet, en gingen we zelfs nog dansen in Millie Vanillie. Leuke bar! Het werd zo’n leuke avond dat ik volledig vergat om foto’s te trekken.

Zondag

Na het dansen kropen we behoorlijk laat (of moet ik vroeg zeggen?) in bed, en sliep ik dus lekker lang uit. De rest van de dag bestond uit familiebezoekjes en vooral heerlijk niksen. Geen foto’s dus!

Maandag

Heeeerlijk, zo’n extra dagje vakantie. Nu de examens eraan komen, wordt het tijd om in gang te schieten en moet er wat gestudeerd worden. Ik studeerde samen met een vriendin en zo vloog de dag voorbij. Oh, en ik bakte ook een cake. Niet zo nuttig, wel zo lekker. Een productieve dag, alleszins!

Dinsdag

Gedaan met het weekend en tijd om te gaan werken. Stella en ik hadden écht geen zin om op te staan, maar gelukkig waren er niet te veel files en was ik dus mooi op tijd op m’n werk.

’s Avonds ging ik sporten bij Silhouelle in Nazareth. Daar volg ik groepslessen waarbij je sport in infraroodcabines. Je doet er spieroefeningen met gewichtjes/elastieken aan armen en/of benen, maar door de warmte in de cabine heb je erg weinig last van spierpijn. Ik vind het (als echte sporthater) best leuk, eigenlijk echt een aanrader! Het is alleen wel een stukje duurder dan een gewoon fitnessabonnement, maar dat helpt me juist gemotiveerd te blijven 😉

Na het sporten at ik nog een gezond (maar erg vullend) soepje met zoete aardappel en pompoen. Zijn jullie benieuwd naar het recept? Ik schrijf er graag een artikel over.

Ik ben benieuwd hoe jullie week eruit zag! Laat je het me weten in de comments? 😉

Xx

Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.