Hi peeps! Another week, another WoW! Tijd om veel en goede foto’s te maken ontbrak me, maar daarom was mijn week zeker niet minder leuk! Integendeel! Neem je even een kijkje?

Woensdag

Woensdagavond had ik afgesproken met m’n goeie vriend Tom. Wat stond er op de planning? Een etentje bij Bavet en erna gezellig naar de cinema. Het was echt een superleuke avond, ondanks de verschrikkelijke film die we samen bekeken hebben. Mijn oprechte verontschuldigingen, ik vergat foto’s te maken.

 

Donderdag

Ik vertrok na de stagedag met Taxi Stephanie richting Gent. We moesten naar de intervisie op school. Da’s een soort tussentijdse evaluatie met medestudenten. Mijn stagebegeleider had cava voorzien, dus onze groep heeft een aangename babbel gehad. Het was een heel leuk weerzien met verschillende mensen! Eerlijk? Ik mis school en Gent echt wel!

wow 4

 

Vrijdag

FRI-YAY! Maar eigenlijk verlang ik niet zo naar het weekend! Ik doe mijn jobke bij Toerisme Oostende echt graag en ik heb een paar toppers van collega’s op m’n verdieping! Ik vierde toch het einde van de werkweek met een heerlijke koffie van bij Baresther in Oostende.

 

Zaterdag

De domper van afgelopen week. Het was namelijk de begrafenis van mijn grootvader. Dit hoort dus ook bij het leven, zelfs bij dat van een blogger, wat altijd perfect lijkt te zijn. ’s Avonds ging ik nog uiteten met mijn familie en dan trok ik onderstaande outfit aan. YAY or NAY?

 

Zondag

Lekker uitslapen zat er zondagochtend helaas niet in, want ik had in Gent afgesproken met Katrien! We gingen samen brunchen bij Alix, maar daar vertelde ik al over in mijn laatste Sharing Sunday. Erna trokken we nog de stad in, want het was koopzondag. We shopten allebei een leuke lipstick bij NYX en we kregen een leuke totebag van Stad Gent!

 

Maandag

Aan het begin van de week vertelde mijn stagebegeleider, Els, me dat ik al in de helft van mijn stage zit! Hallo? Hoe snel gaat dat eigenlijk? De dagen vliegen voorbij. Ik deel even random mijn heerlijke ontbijt, is dat oké? Rechts zie je het gebouw waar ik stage loop! Schoon kunstwerk op de gevel he? Da’s van The Crystal Ship, go check it out!

Wow 3

 

Dinsdag

Ik nam dinsdag de tijd om eindelijk van mijn heerlijke pralines van Marijn Coertjens te smullen! So damn good! Bracht jij de winkel in Gent al eens een bezoekje?

wow 2

 

Gisteren

Ik had een drukke dag op het werk en daarna ging ik met de trein – voor de verandering – naar Gent. Natuurlijk kom je ook altijd mensen tegen die je niet hoeft te zien, maar ach. Focus op de goeie mensen die om je geven! Daarom sprak ik af om uiteten te gaan met Charlotte. Ik durf te zeggen dat zij mijn oudste vriendinnetje is, want we kennen elkaar al van in het kleuterklasje. We gingen eten bij Pasta La Vista en ik at er Belgica met Witloof & hesp. Heerlijk!

wow 1

Erna had ik nog afgesproken met Simon om iets te gaan drinken, een mini-reünie van de cases! Het was echt gezellig en voor herhaling vatbaar! Allez, voor mij toch. Ik kan niet voor een ander spreken hé? ?

 

Hoe was jouw week?

xxx Floriane

 

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.