Tijd vinden dezer dagen is niet vanzelfsprekend. Ik ben nog altijd bezig met een inhaalbeweging na mijn reis en er komen alsmaar meer dingen op die to-do lijst. Vandaar dat mijn WoW woensdag niet haalde. Maar hier is-ie 😀

Woensdag

Ik deed toen niet veel speciaals. Mijn dag zag er ongeveer zo uit: veel te vroeg opstaan, een dutje op de trein, werken, fut zoeken om eten klaar te maken en vervolgens zocht ik mijn bed op.

Donderdag

Donderdag was het weer genieten van een prachtige zomerse dag. Tropische temperaturen vragen om tropische prints, niet waar? Zo geschiedde!

Na mijn werkdag trok ik nog naar Antwerpen naar de Oona beauty day om weer wat nieuwigheden te ontdekken. Daar kwam ik te weten dat Twingo van Renault een nagellaksetje op de markt bracht. Vreemd dat een automerk nagellak uitbrengt! Of toch niet? Je kunt de potjes nagellak namelijk niet alleen op je nagels gebruiken, maar ook voor krasjes op je Twingo. Wat een leuk concept!

Vrijdag

Net zoals woensdag: work work work en vroeg in bed.

Zaterdag

Zaterdag was het andere koek! Ik kon wel wat uitslapen, maar het werd een druk dagje! Gezellig druk, that is. Ik begon mijn dag met een kampioenen ontbijt en een bezoekje aan Cimorné. Dat laatste noemen ze zelf “broedplaats voor vakmanschap en creativiteit, een uitzonderlijke plek in het hart van Aalst”. And I adoreeeee the place. Ik ging er in eerste instantie naar de Fietserij op zoek naar een nieuwe fiets, maar kwam terug met twee nieuwe plantjes van Drift. Oh, en ik ben nog steeds op zoek naar een fiets. Dus alle tips welkom! Die van Veloretti lijken mij top, maar zo een fiets online bestellen lijkt mij eigenlijk niet ideaal. Zo kan ik hem bijvoorbeeld niet testen of in het echt bewonderen.

Erna ging ik een ijsje eten in ’t Herenhuys in Aalst met vriendin Chloë. Het was de eerste keer dat ik er kwam en zeker niet de laatste zo blijkt! Ik nam een fruitbiertje met daarbij een ijsbolletje frangipane en Kinder Bueno, mmmmmm.

Oh ja, papa kwam ook mijn roze bold Stan Smith’s van Adidas brengen <3 Wat vinden jullie van deze versie?


Nu ik alleen woon, enfin samen met mijn zus, ben ik de wondere wereld der koken aan het ontdekken. Ik moet toegeven, koken kan soms wel fijn zijn en het brengt je tot rust. Die dag maakte ik quinoa met wokreepjes van kip, courgette en kerstomaatjes.

 


’s Avonds deden we van terrasje doen met de wijfjes in Aalst <3

Zondag

Ik wist natuurlijk dat het Vaderdag was. Als brave dochter verraste ik mijn papa dan ook met een bezoekje vergezeld van taart. Het was een heerlijke taart FYI.

Erna ging ik op stap voor Biensoigné, dé Aalsterse blog. Daar vind je vooral werk van mij over streetstyle en hotspots in Aalst.


In de vooravond sprak ik met Flo af om een cinemaatje te placeren. We dronken eerst iets op Kaffee De Plack. Ja op, aangezien het een boot is. Erna was het tijd om een traantje te laten bij Beauty and The Beast. Man, wat was die prachtig!


Maandag

Terug arbeiten! Om mij wat beter te concentreren luister ik vaak naar muziek. Wat er momenteel heeeel veel door mijn oortelefoon galmt?

Dinsdag

Na mijn werkdag ging ik naar Anderlecht voor een event van Sony, Beats ‘n’ bites. Daar speelde onder andere Wankelmut, Maverick en nog anderen. Maar ik ontdekte er ook Alex Germys, iemand waar ik nog niet van hoorde. En nu ben ik verknocht aan zijn ‘Never gonna be the same’!

Voila, dat was nog eens een greep uit mijn leven!

Xje,

Wendy

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be