Hi! Sorry dat je een dagje langer op mijn WoW moest wachten! Ik heb zoveel dat ik je wil vertellen, maar ik vind er amper de tijd voor! Ik probeerde toch het meeste van afgelopen week te bundelen in een weekoverzichtje. Klaar om ‘m te lezen?

Woensdag

Jajaja, Ik weet het. Wonder Woman is pas sinds gisteren uit, maar broer en ik gingen vorige week woensdag al naar een avant-première in Gent. Wat een geweldige film! Wie me al wat beter kent, weet dat ik een grote fan van Wonder Woman ben. Ik heb er meerdere pyjama’s en t-shirts van. Woensdag had ik obviously m’n Wonder Woman t-shirt en sneakers aan. Ik genoot ook van een lekker ijsje tijdens de film.

 

Donderdag

Donderdag was een doorsnee stagedag. Ik krijg wel een tof geschenkje van mijn stagementor! Hoe zot is het dat het toevallig de geur is die ik op kot ook had? Telkens ik de producten nu gebruik, krijg ik een kei nostalgisch gevoel.

 

Vrijdag

Mijn laatste stagedag! Ik nam snoepjes voor de collega’s mee en werkte een aantal taken af. Wat voelde het raar om de deur van het kantoor voor de laatste keer achter me dicht te trekken.

’s Avonds had ik een dinner date met mijn goeie vriend Miek! Het was supergezellig en leuk om hem nog eens te zien voor hij z’n fietstocht vanuit Noorwegen begon.

 

Zaterdag

Zaterdag was het zover! Ik ging mijn haar laten knippen. Vastberaden ging ik naar een kapsalon waar ik nog nooit geweest was en ik wilde een long bob tot op mijn schouders. De kapsters vertelde me dat ze enkel met natuurlijke producten werkten en dat ze de spiegel sluiten wanneer ze aan mijn haar zouden beginnen. It’s safe to say dat ik enorm bang was. Ik kon pas opnieuw rustig ademhalen als ik achteraf m’n haar zag. Ik ben er echt tevreden mee! Soms nog wat moeilijk om goed in model te krijgen, maar dat komt wel in orde!

 

Zondag

Ik had een migraine dagje. Sorry, geen foto’s.

 

Maandag

Ik ging naar Gent om een taak op te halen en maakte er gebruik van om eens met vrienden af te spreken. Ik ging in de voormiddag aperitieven met Tom bij CRU (Binnenkort kun je er een hotspot artikeltje over lezen). Daarna ging ik samen met Kenneth pasta eten bij Pasta La Vista. Ik ging voor de Caesar Salad Pasta en oh my, so delicious. Hiervoor wil ik dus gewoon opnieuw naar Gent gaan.

 

Dinsdag

Dinsdag was heel het gezin thuis. Dat was echt al keilang geleden én om het te vieren gingen we gezellig uiteten naar Het Hooghuys. Het was er -zoals altijd – heerlijk! ’s Namiddags vertrok ik richting Brussel, want ik was uitgenodigd op een evenement van Filorga. Ik spotte er blogster Ellen al snel en we geraakten aan de praat. Top dame! Het was een heel leuke avond waarin we het nieuwste product van Filorga ontdekten, een wonderserum als het ware. Maar daar vertel ik je later meer over. We kregen ook een superlekkere, verfrissende cocktail en nog een heleboel hapjes.

Ellen en ik vertrokken samen naar station Brussel-Centraal. Onze treinen vertrokken op praktisch hetzelfde moment, dus dat leek ons ideaal. Omdat we allebei wel nog een klein hongertje hadden en alle winkels al gesloten waren, stapten we de Quick binnen. We hadden nog maar net betaald toen er plots een explosie was en we een vuurhaard zagen (je hebt de foto vast al gezien). Kort daarna volgde er nog een tweede ontploffing en het vuur begon op te laaien. Het bevond zich net voor de grote trappen en de zij-ingang was al gesloten. Er was dus no way out. Iedereen begon in paniek te slaan en van de ene kant naar de andere kant te lopen en Ellen en ik zijn gelukkig kunnen vluchten in een soort van personeelsgangetje. We liepen zeker met 20 man door die gang, maar dan bleek dat het langs beide kanten gesloten was. We zaten vast. Mensen huilden, we hoorden een aantal schoten en bij het minste geluid dachten we het ergste. Eerlijk? Je denkt echt dat je zult dood gaan. Gelukkig is de politie ons komen evacuëren, alhoewel dat ook een eng moment was. We moesten tegen de muur blijven, met onze handen in de lucht en zo snel mogelijk lopen. Agenten riepen naar ons dat het leven niet eerlijk is, dat het geen sprookje is, maar dat we op z’n minst voor ons leven moeten lopen.

Nu ja, ik weet dat het verhaal in de media enorm geminimaliseerd werd en dat het om een ‘kleine’ explosie ging, maar daarom is de impact op de ‘slachtoffers’ niet minder. Zeg me dus niet dat ik ‘blij’ mag zijn dat die spijkerbom niet is afgegaan. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest dat ik leef, dan nu.

 

Woensdag

Gisteren was ik uitgenodigd op Tchin Vittel in Antwerpen, maar door the events van dinsdagavond koos ik ervoor om thuis een beetje te rusten. Benieuwd? Hierboven kun je enkele sfeerbeeldjes zien! ’s Avonds ging ik op de zeedijk iets drinken met mama. Lang geleden dat we nog eens wat quality time met ons twee hadden. Ik zou niet weten wat ik zonder mamatje moet doen. Is jouw mama ook jouw vriendin?

 

Binnenkort is het vakantie! Heb je (grote) plannen?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.