Hi lieve lezer, het is weeral een tijdje geleden, op de blogpost over hotspot Nunchi na. Ik heb weer een heleboel gedaan. Hierdoor is ook mijn blogpost met wat vertraging, maar nu staat mijn weekoverzicht voor jullie klaar. Benieuwd geworden?

Woensdag

De dag begon vrij saai want ik heb een hele voormiddag mijn cursus herhaald. Na de middag was het zover om mijn laatste examen te gaan afleggen van dit semester. Ik kan je verzekeren dat ik de nodige portie stress op zak had. Het was namelijk bijzonder veel leerstof. Daarnaast had ik maar anderhalve dag om alles te leren… Maar al bij al verliep het wel veel beter dan verwacht!

’s Avonds kon ik meteen heerlijk ontspannen tijdens een goddelijk diner ter gelegenheid van de #SoChampagne fotowedstrijd, georganiseerd door Bureau Champagne. De prijsuitreiking vond plaats op de magnifieke rooftop Gaston in Gent. Het wondermooie en verrukkelijke eten was Koreaans en werd verzorgd door MOKJA, een Gents cateringbedrijf. We werden vorstelijk in de watten gelegd want ieder gerechtje werd op smaak gebracht met heerlijke champagnes van Bureau du Champagne Benelux! Kortom, een prachtige avond na een bijzonder stressvolle periode.

 

Donderdag

Ik startte de dag met een heleboel buikspieroefeningen in de fitness. Daarna ging ik met mijn vriend healthy lunchen bij de hotspot O’yo. Hier mogen jullie ook een blogpost over verwachten want het was heerlijk!

’s Avonds werden Hannah en ik opgemaakt in de nieuwe Bobbi Brown winkel in Gent. De store mangager Jesse gaf me smudged smokey eyes. Loved it! Ook onze wenkbrauwen werden bijgewerkt door Sara. Iets wat ik wel kon gebruiken na langer dan een maand op kot te blokken.

 

Vrijdag

Oké, ookal voelde het wel zo, ik was nog niet helemaal vrij. Ik moest namelijk vrijdagochtend mijn paper gaan verdedigen spannend! Gelukkig kreeg ik goed nieuws en kon vol euforie een ijsje gaan eten met Floriane bij Crèmerie Gérard. Ook hierover kunnen jullie binnenkort een blogpost verwachten. So stay tuned!

We kwamen iets later zelfs Wendy even tegen en als echte bloggers moest dat natuurlijk worden vastgelegd met een fotootje. ☺
Na een dikke maand in Gent te vertoeven en te stikken op kot door de warmte, trok ik naar my hometown en ging zwemmen met mijn vriendje. ’s Avonds klonken we met het hele gezin op het einde van de examens!

 

Zaterdag

Overdag babbelde ik een beetje bij met lieve Elise terwijl we genoten van een lekker stukje chocolade, zoals je kan zien. #nevernoteating.
’s Avonds liep ik samen met Nathalie 10 kilometer tijdens Runners’ lab Midzomernachtrun in Gent. Het was bijzonder druk want meer dan 4000 mensen deden mee. Wat een energie! Heerlijk! We sloten de dag af in EXO.

 

Zondag

Zondag was een rustdag!

Maandag

Ik ontving een prachtige uitnodiging van Atelier Rebul voor de opening van hun nieuwe winkel in Gent. De doos bevatte twee prachtige, gepersonaliseerde parfumflesjes die je in de winkel kan laten opvullen met je favoriete geurtje. Leuk toch?

Voor de rest bakte ik overheerlijk bananenbrood met Arthur’s mix. Yummy! Het is heel gemakkelijk om te maken en duurt slechts 10 minuten. Daarnaast is het natuurlijk ook bijzonder lekker!

Ik sloot de dag af op een sportieve manier door 7km te gaan lopen. Tijdens het douchen gebruikte ik de shampoo en conditioner van Schwarzkopf waar ik jullie al over heb verteld in een blogpost, douchegel van Le Petit Marseiliais en lekkerruikende scrub van Yves Rocher.

Dinsdag

Eerst trok ik samen met mijn vriend naar de fitness waar ik tijdens het douchen een staaltje gebruikte van Atelier Rebul en moisturizing milk Le Petit Marseiliais. Die laatste gebruikte ik ook bij mijn vriend. Hij kon er helaas niet mee lachen toen hij ontdekte dat de bodylotion een kleine glitter bevatte. Verder gingen we ook nog zwemmen in een tropisch zwembad.

 

Woensdag

Is het al de laatste dag van mijn weekoverzicht? Wow, wat ging dat snel!

Ik ging op deze laatste dag onder andere bijbabbelen en iets eten in Den Hoek Af met Hanne en Layla en ook varen op de Leie met vrienden van mijn klas. Dat laatste was buitengewoon gezellig en raad ik je zeker ook aan om eens te doen. Wij kochten een bon via Groupon waardoor we voor 2 uur slechts 70 euro betaalden (maximum 10 personen).

 

Dat was het dan! Ik hoop dat jullie het een leuk overzichtje vonden en laat zeker een reactie na. ?

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise