Hi guys! Na een behoorlijk pittige examenperiode heb ik eindelijk de tijd gevonden om nog een blogje te schrijven. Niet dat er veel te schrijven viel over die examenperiode, overigens. Deze week had ik het huis voor mij alleen, en daar genoot ik van. Ik sprak af met vriendinnen, ging wat vaker met mijn mama op stap en ik ging vooral héél vaak uit eten. Je leest het in mijn weekoverzicht

Donderdag

We starten de week op donderdag, meteen een erg leuke dag. Enkele weken geleden volgde ik op een bloggersevent een workshop van Colora, de verfwinkel. Beelden van die workshop kan je hier zien:

Het blogartikel kan je hier lezen.

Toen we hier net kwamen wonen (en alles nog geschilderd moest worden), had ik veel schrik om met kleur te werken. Daarom schilderden we alles in het wit, maar achteraf gezien is het misschien een beetje saai. Wat (geadviseerd) kleur op onze muren, dat zag ik wel zitten. Op donderdag kwam Ingrid van Colora Deinze kleuradvies geven in onze living/keuken, en dat werd meteen ook gefilmd. Ons huis moest er dus piekfijn uitzien, en ze gaf een heleboel handige tips. Ik kon me alvast helemaal vinden in haar kleurkeuze. Ik ben super benieuwd naar de video en uiteraard naar het resultaat!

Vrijdag

Op vrijdag beloonde ik mezelf met een heerlijk dagje niks doen. ’s Avonds ging ik nog even met mama en papa winkelen in het Waasland Shopping Center, en aten we daar meteen ook iets. Ik ging voor steak en een lekkere zelfgemaakte limonade. Yum! Oh, en ik ontdekte (i’m waaaay behind, i know) de leuke Instagramfilters.

Zaterdag

Het mooie weer van dit weekend kon niet voorbijgaan zonder dat ik een dagje aan zee had doorgebracht. Van bij ons thuis is het maar een goeie 40 minuutjes rijden naar de Kust, en er is niets wat ik liever doe dan met een lekker drankje op een zonnig terras zitten. In de namiddag nog ’n lekkere Brusselse wafel (bye bye bikini body) & mijn dag was weer goed.

Zondag

Het mooie weer van zondag overtuigde ons om in de late namiddag nog eens naar zee te vertrekken. We genoten bij een heerlijke strandbar en ik las wat in mijn reisgidsen over Cuba. Een mooie reis goed voorbereiden vind ik echt zo leuk.

Maandag

Op maandag trok ik er met vriendinnetje Helena op uit. Eerste stop: de nieuwe Atelier Rebul winkel in de Veldstraat. Een leuke hotspot met erg mooie producten waar binnenkort zeker een artikeltje over online komt. We kregen wat uitleg over de producten, en ik nam een eau de cologne mee naar huis. Een product waar ik eerst nooit van had gedacht dat ik het leuk zou vinden, maar het blijkt een ideale handsanitizer zijn die me ook nog lekker doet ruiken. Yum!

In de namiddag reden we door naar Antwerpen. We aten de lekkerste salade bij Salad & Co (ik had je toch al gewaarschuwd dat mijn WoW vol foodfoto’s zou zitten) en gingen daarna winkelen, wandelen, ijsjes eten van de nieuwe scoopshop van Ben & Jerry’s, roddelen en what girls do. ’s Avonds aten we bij Wagamama, wat ik ook écht een aanrader vond. Ik zou er vanzelf nooit zijn binnengewandeld (het gebouw is nogal ongezellig, vind ik), maar ik vond het erg lekker en binnenin was er ook een mooi interieur. Ik nam een ramen soep, maar ik wil zeker nog de gebakken zalm met noodles uitproberen.

Dinsdag

Ik durf het bijna niet te bekennen, maar ook op dinsdag gingen we uit eten. Overdag werkte ik bij Veritas en vierden we feest want de nieuwe website kwam online (neem zeker eens een kijkje: https://www.veritas.be), ’s avonds brachten we mijn oma een bezoekje en aten we bij Mampoko in Antwerpen.

Woensdag

Op woensdag zag ik éindelijk één van mijn goede vriendinnen terug. We gingen naar Otomat, waar ik al super lang heen wilde. Sharing is caring, en daarom deelden we twee Notomat pizza’s (zonder tomatensaus maar met een witte basissaus). Ik nam niet genoeg foto’s voor een volledige hotspot, dus ik moet nog wel eens terug gaan ;-). Het was alleszins superlekker en echt een keertje iets anders. We namen een pizza met feta, aubergine en tomaat en eentje met courgette en mozzarella. Yum! We konden nog een dessertje op en deelden de Pizza Nutella met aardbeien. Gezellig babbelen en super lekker eten, ik hoef niks anders 🙂

En nu: terug naar gezonder eten! Ik heb heel erg genoten van mijn drukke week, hopelijk jij ook? Heb je vakantie of ben je aan ’t werk?

Xx

Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.