Vandaag schotel ik jullie een festival WoW voor! Dit jaar dus allerlei WoW’s met allerlei zomertoetsen. Oh, how we love Summer <3 Ik ging dit jaar ‘Doureuuuh’, hierbij dus mijn verslag van meteen ook mijn allereerste festival met camping!

Donderdag

D-day! Na heel veel keuzestress en mijn rugzak Dour klaar te maken trok ik zwaar beladen naar Gent om daar boodschappen te doen samen met Celine. Eenmaal op Dour moesten we nog een tocht doen van een halfuur van de parking naar de camping. En ja, dat was afzien! Maar eenmaal gesettled trokken we naar de festivalweide. Daar zag ik die avond Chase & Status!

Vrijdag

Ik stond op met een stem die er niet meer was. Door al de rook die in de tenten bleef hangen in combinatie met mijn allergie had dit al snel invloed op mijn stem. En oké ja, misschien heb ik een beetje te hard geroepen :p

We begonnen die dag met een event van Primark in Mons dat pr-bureau oona organiseerde. We mochten een outfit uitkiezen van Primark en hierbij zorgden ze ook voor een festival proof make-up look. Eenmaal aangekomen vroegen ze of we niet wilden douchen en omg jaaaa, ik was nog nooit zo blij met een deftige douchecabine. Kattenwasjes op de camping zijn namelijk niet echt hetzelfde :p Primark stelde er ook zijn nieuwe beauty collectie Prism voor en al die kleuren, love it.

Ik zag die dag ook Wilkinson live! Wat heb ik daar zo van genoten om dat live te zien en leuk dat het niet gewoon een dj-set was. Ze sloten af met mijn lievelingsliedje ‘Afterglow’, wat er natuurlijk voor zorgde dat mijn stem nog meer afzag. #butitwasworthit

Later ging ik ook los op Pendulum en ook dat was pure fun!

 

Zaterdag

Ook deze dag barstte van artiesten die ik graag wou zien! Zo zag ik eindelijk Bazart live en nee, ik ben ‘liever snel naar de hel, dan traag naar de hemel’ meezingen nog steeds niet beu <3 Maar wat toch wel een heel zot concert was, was dat van Die Antwoord! Iedereen ging uit zijn dak en hoe! Het showgehalte was duidelijk aanwezig! Afsluiten deed ik die avond met Camo & Krooked.

Zondag

Bye bye Dour! Tijd om te vertrekken want maandag was het weer werkertjesdag 🙁 Ik dacht altijd dat een festival niet echt mijn dada zou zijn, maar girl wat heb ik er zo van genoten.

Maandag

 

Save

Save

 

Ben jij ook een festivalmaagd?

Xje,
Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be