Hier ben ik weer! Afgelopen week heb ik veel gewerkt voor school en eindelijk eens uitgeslapen (!!!), maar natuurlijk heb ik ook nog wel wat andere dingen gedaan. Kijk je even mee naar wat ik nog allemaal uitgespookt heb?

WOW8_6

Here we go!

Woensdag was het Wapenstilstand. Mama en broer zijn naar Gent gekomen en we hebben ’s middags gezellig samen gekookt. We hebben heerlijke gyros met rijst gegeten, yummmmm! Papa moest helaas werken (sad face).

WOW8_5

’s Avonds genoot ik nog van een heerlijke tas chocolademelk met marshmellows.

WOW8_8

Ik trok donderdagvoormiddag even de stad in. Ik kocht een kaartje voor mama’s verjaardag, wat koffie voor op kot en iets heel leuk bij Primark, maar daar vertel ik je later veel meer over! In de namiddag ging ik nog even langs bij Vinyl Kitchen, waar ik twee leuke singles kocht. Eentje van Stevie Nicks en eentje van Irene Cara.

WOW8_4

Vrijdag had ik een test Engels en erna had ik afgesproken met mijn supergoede vriendin Nathalie. We hadden mekaar alweer veel te lang niet gezien en het was heel gezellig om weer eens bij te praten. Daarna trok ik weer huiswaarts, naar Oostende. Zaterdag ben ik eens op bezoek gegaan bij mijn opa.

WOW8_3

hmmmmmmmmmm, zondag had mama vol-au-vent met verse frietjes gemaakt! Het is helemaal oké als je nu even jaloers bent. Bij de koffie aten we een lekker taartje, om mama’s verjaardag te vieren. (maar eigenlijk vindt mijn mama elke reden wel goed om een stukje taart te eten). ’s Avonds ging ik met pijn in het hart terug naar Gent.

WOW8_7

Wat doe je dan als je aankomt op je kot en je je even helemaal alleen voelt? Juist, ja.  Je zet een nog triestiger liedje op dat je luidkeels kunt meezingen. Mijn favoriet: Hello van Lionel Richie. Eerlijk, Adele’s Hello is echt fantastisch, maar ik ben nu altijd in de war! Als iemand vroeger Hello zei, dan zong ik meteen ‘is it me you’re looking for?’ verder, maar nu moet ik eerst weten over welke Hello het gaat. Damn you, Adele! Had toch een andere titel gekozen!

WOW8_1

Maandagavond ging ik terug naar huis, want we gingen met ons gezinnetje uit eten voor mama’s verjaardag! In de trein legde ik nog even de laatste hand aan mijn folder voor Nederlands. Papa had prachtige bloemen voor mama gekocht.

WOW8_2

Dinsdag was ik terug in Gent, maar ik voelde me wat ziekjes. Migraine, je kent het ondertussen wel. Na 2 pilletjes, besloot ik om mezelf te verwennen met een lekkere smoothie, boordevol vitamientjes! ’s Avonds kroop ik vroeg onder de wol, in de hoop me snel beter te voelen.

WOW8_9

Deze namiddag ging ik met de liefste Katrien ter wereld een koffie drinken bij Clouds In My Coffee. Het was zoals gewoonlijk weer megagezellig en de koffie was top!

Het zit er alweer op! Tot de volgende WOW!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.