Hallo daar! Ik ben terug van weggeweest en dat meteen met een sneak peek van mijn leven 😉  Nadat ik terugkwam van Cambodja en Vietnam ging alles opeens erg snel voor mij. De wereld verkennen, Dour, op vakantie met mijn mama, twee sollicitaties en opeens had ik werk. Poof! Tijd om op te groeien.

Ok, ik ga niet overdrijven. Na mijn eerste twee weken bij marketingbureau Darvin ging ik opnieuw op vakantie met mijn mama en tante. Deze keer naar het noorden van Italië, naar Salo aan het Gardameer. Wat ook meteen wil zeggen dat ik absoluut geen besef van tijd had (zoals wel vaker gebeurt als je op vakantie gaat). Hierbij een kijkje in mijn reis, in een compleet willekeurige volgorde.

Verona

Wat ik wel nog weet is dat we een dagje Verona deden. Het was al mijn derde keer in de romantische stad van Romeo en Julia. Je kan er genieten van de typische Italiaanse architectuur, eindeloze shoppinggelegenheden en tal van opdringerige toeristen die het balkon van Julia bevolken.

Vakantie? Daar toasten wij wel erg graag op. Dat deden we trouwens elke dag..

Op reis gaan met de familie heeft zo zijn voordelen. We konden ons een mooi hotel veroorloven, vlak aan het meer met ook een ongelofelijk uitzicht. Hemels om zo wakker te worden.

Ook deden we een daguitstap naar het wel erg toeristische Sirmione. We bezochten er een oud Romeins palazzo. Het was gig-antisch en erg mooi! Staan jullie er niet van versteld hoe klein ik ben? Ik soms wel.

Verder bezochten we ook een museum met de tentoonstelling (Museo della Follia. Da Goya a Bacon). Wat neerkomt op een kunsttentoonstelling over gekke kunstenaars. Loved it! Verder deden we wandelingen, terrasjes en shopten we er op los in Salo.

Na al dat wandelen was het dan toch wel tijd voor een frisse duik in het zwembad. Maar mooie liedjes duren niet lang, de week vloog voorbij en opeens stond ik terug op de koude luchthaven van Charleroi.

Zaterdag was ik terug en al meteen weer op stap! Ik ging lunchen met buddy Jorren in yoghurtbar OYO (waar je binnenkort een hotspot van mag verwachten). Na al dat bijpraten, genoten we nog even van een Pierino-ijsje op de Graslei. Heerlijk!

Op zondag ging ik mijn oma bezoeken. Ze verblijft sinds kort in een rusthuis na toch wel wat te sukkelen met haar gezondheid. Maar al goed! Al mijn zondagen zijn volledig gereserveerd voor haar.

Op maandag, een selfie trekken om je allerliefste collega’s (en die rare jobstudent) in de kijker te zetten. Zoals het hoort bij pure liefde, kies je de foto waar zij het beste opstaan. Mits de bij-emoji op mezelf, omdat het kan.

Dinsdagavond ging ik eten met mijn allerliefste vriendinnen bij Eat Love Lasagna (ook hier mag je binnenkort een hotspot van verwachten). Het was overheerlijk, ik bestelde ook nog een tiramisu na mijn Parmigiana met aubergine. Was dat overkill? Ja. Zou ik het opnieuw doen? J A. Na ons diner ging ik ook nog even op café met Celine om de dinges des levens te bespreken.

Woensdag kwam ik thuis en stond er een aangename verrassing om me te wachten! Kruidvat viert zijn 25e verjaardag. En zij geven ons cadeaus? Bedankt Kruidvat!

Om te eindigen toch nog even deze foto. Er wou iemand namelijk wel erg graag gefeatured worden in deze WoW 😉

Veel liefs en tot zondag in mijn Sharing Sunday!

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!