Oh, jawel! We zetten de traditie voort en maken van de WoW een WoT. Vergeef mij, ik zit namelijk terug in een verhuis. Daarnaast zijn er natuurlijk nog enkele andere dingen die mij bezig hielden. Kijken jullie mee?

Woensdag

De shop in homecity Aalst blies afgelopen zaterdag 15 kaarsjes uit, hoera! Samen met Dille & Kamille zette ik dus een wedstrijd op poten.

 

Donderdag

Deze dag ging ik gewoon werken. Maar erna pendelde ik naar Gent om naar de opening van Flash Shop te gaan. Een superleuke shop die tal van Belgische merken huist.

Vrijdag

Vrijdag deed ik een dagje homeworking omdat ze de nieuwe jaloezieën kwamen plaatsen. Inside Blinds zorgde ervoor dat we onze vale gordijnen konden vervangen door deze prachtexemplaren. Een nieuwe interieur blogpost is in de maak 😉


’s Avonds gingen Flo en ik naar de opening van Sushi Plaza in Gent.

Zaterdag

Weekend betekent een beetje uitslapen! We begonnen onze dag in Ikea met een ontbijtje. Normaal gezien gingen we naar de BIS beurs, maar dat werd al snel vervangen door wat shoppen in Ikea :p

Erna was het tijd voor een trouwfeest! Ja, stilzitten die dag zat er niet in.Zondag

Ook al was de nacht ervoor vrij stevig, toch gingen we ook deze dag op wandel. Meer bepaald naar de rommelbeurs in Wieze, een van de grootste in België. Tussen al die rommel vond ik toch enkele pareltjes aan zachte prijsjes!

Deze dag verhuisde Pebbles ook terug naar Gent. Ze is nu vooral nog bitchy naar de andere katten toe, maar hopelijk spelen ze snel terug samen!

Maandag & dinsdag

Werkertjesdagjes; dus veel spannends deed ik niet :p

 

Woensdag

Woensdag eindigde ik mijn wedstrijd waarvoor ik supertoffe reacties kreeg op Instagram. De prijs was een herfstpakket t.w.v. €50. De herfst was nog nooit zo goed ingeluid!

 

Hoe waren jullie eerste herfstdagen?

Xje

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be