Deze week is het mijn beurt om jullie mee op stap te nemen. Kernwoorden: Film Fest Gent, puppy’s en The Van Jets. Klaar voor een kijk in mijn leven?

We beginnen op donderdag, die donderdag staat dan ook in het teken van goede films. Mijn vriend en ik hadden het fantastische idee om boodschappen te doen, guacamole te maken, Doritos te halen en Pulp Fiction te kijken. Hij vertrekt namelijk bijna naar Thailand voor een maand ( :'( ) en we willen zoveel mogelijk quality time spenderen deze week. Mijn vriend maakte de guacamole, ik deed de afwas en dan was het Pulp Fiction tijd. Ondertussen is het één van mijn lievelingsfilms geworden.

Diezelfde avond had ik ook de opportuniteit om met mijn mama naar het Film Fest te gaan. We hadden gratis tickets ontvangen voor de misdaadkomedie Logan Lucky met Channing Tatum en Adam Driver (yum!). We genoten van een hapje en drankje op de bijhorende receptie en iemand dacht dat ik 20 was (yes!). Logan Lucky is trouwens echt een leuke en entertainende film maar je hoeft hem niet per se op groot scherm te zien.

Een trend die ik stilletjes aan zie opkomen zijn Franse frou’s. Ik weet niet of dat echt zo heet maar een frou zoals Brigitte Bardot (Frans sekssymbool). Ik speelde al even met het idee om het eens te proberen, of toch iets soortgelijks. Toen ik vrijdag wakker  werd, besloot ik zeer impulsief om naar de kapper te gaan en voila. Mijn Franse identiteit is gemanifesteerd.

Later die avond ging ik met mijn vriend en wat vrienden op café om zijn afscheid in te zetten. Meer dan een wazige foto kwam er niet uit. We gingen bij Otis in het Oudburg gezellig drinken en babbelen. Het werd een fijne avond!

Op zaterdag besloten mijn vriend en ik om het rustig aan te doen. De zon scheen en het was lekker warm. We maakten een lange wandeling in de Groene Vallei en speelden wat met mijn mopshondjes in het park. ’s Avonds keken we nog een serie. Een lekkerlui dagje dus!

Zondag was ik vooral op de baan met mijn lief om zoveel mogelijk in orde te krijgen voor Thailand. We passeerden verschillende familieleden en ik hielp met de voorbereiding. Best een drukke dag voor een zondag. Hier heb ik geen foto’s van, sorry!

Maandag lag er een intieme date in het verschiet. Pieter (de vriend) vertrekt op dinsdag, dus spendeerden we de dag samen. Die deels bestond uit opruimen en inpakken. Want mannen kunnen af en toe wel wat vrouwelijk organisatietalent gebruiken 😉 Maar daar eindigde onze dag niet. Want er stond opnieuw een film op het programma. Pieter, mijn ouders en ik hadden opnieuw een uitnodiging voor het Film Fest ontvangen. Deze keer voor Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Wat een sterke film. Ik was enorm onder de indruk. Frances Mcdormand (Fargo) zet een ongelofelijk sterk personage op het scherm. Ook Woody Harrelson en Sam Rockwell zijn niet te stoppen. Het is een drama met een laagje komedie, van de regisseur van In Bruges. Echt een aanrader!

Toen was het opnieuw tijd voor de receptie, een glas en heel wat gelach. We maakten zelfs nog deze grappige foto’s met mijn oudjes op de Film Fest Photobooth.

De dag van het afscheid, dinsdag. Wakker worden met mijn vriendje, checklist afgaan. Genoeg onderbroeken mee? Check! Beloven aan mij te denken? Check! Geen backpackers binnendoen? Check??? We namen afscheid op Sint-Pietersstation op perron 11. Het was toch wel een emotioneel gebeuren. Eenmaal terug thuis had ik toch wel wat puppyknuffels nodig om erover te geraken.

Woensdag stond er een leuke avond op het programma. Wendy en ik gingen namelijk naar Bands ‘n’ Bites in de Beursschouwbrug in Brussel. Met een fantastisch zicht op centrum Brussel konden we genieten van Belgische bands. Mijn favorieten van de avond? The Lighthouse en The Van Jets, ik ben fan!

Zo, dat was het weer voor deze week!

Veel liefs

Flo

 

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!