Hi Everyone! Vandaag kun je opnieuw een kijkje nemen in mijn dagelijkse leven! Omdat ik het bloggen zo miste, maakte ik er een dubbele editie van!

Lees én kijk je even mee?


WoW 3

Woensdagochtend ontwaakte ik in Disneyland Parijs. Hoe mooi kan het leven zijn? Dit maal logeerde ik in Disney’s Newport Bay Club, maar ik zou dit hotel eigenlijk enkel aanraden aan gezinnen met kindjes, voor een adults-only trip moet je er niet echt zijn, aangezien het er overal keidruk is. Wij namen een upgrade naar de Golden Compass Club, maar ook daar werd er je geen minuut rust gegund. Geef mij dus maar Disneyland Hotel of Disney’s Sequoia Lodge! We gingen op de foto met Daisy Duck in haar schattige Halloween outfit en we genoten er van het mooie weer. Het was meer dan 20 graden! We deelden als afscheid nog een heerlijke Pineapple Whip. Yum!

WoW 2

Donderdagochtend begon de dag veel te hectisch. Ons gezin ging drie dagen naar Londen, maar we kwamen onverwacht vast te zitten in een helse ochtendspits in Rijsel (erger dan gewoonlijk!), waardoor we bijna de Eurostar hadden gemist. Ik overdrijf niet. De trein vertrok om 9.30 uur, wij kwamen er toe om 9.15 uur en net na ons werd de gate gesloten. Niet voor herhaling vatbaar, in het vervolg vertrekken we nog vroeger! ’s Middags aten we heerlijke burgers & curly fries bij Shake Shack en deden we een hop on – hop off tour zoals échte toeristen. Ja, we zaten boven. Ja, het was superkoud. ’s Avonds kocht ik enkele van mijn favoriete snoepsoorten. Die ‘Maryland’ koekjes, ja, dat kocht ik gewoon omdat m’n naam erin komt. Oeps.

WoW 1

Vrijdag stond een bezoekje aan Madame Tussauds op de planning. Papa zijn laatste bezoek dateert van in de jaren 80, wanneer hij dacht dat hij quasi de dubbelganger van de toen nog gorgeous Tom Cruise was. Broer en ik namen er de grappigste foto’s. Het enige minpuntje was de lange wachtrij, ondanks ik de tickets vooraf al geboekt en betaald had. ’s Avonds gingen we heerlijk eten bij Carluccio’s in Covent Garden. Sowieso mijn nieuwe vaste stek!

Zaterdag was de laatste dag in Londen. ’t is altijd moeilijk afscheid nemen voor ons, wij verloren er namelijk ons hart. Toch genoten we ervan en shopten we nog een klein beetje. Mama en ik gingen niet in overdrive, want op 17 november gaan we al terug op girls trip! Als afsluiter gingen we taartjes eten bij Princi. De Carrot Cake was zo lekker!!

Uitslapen op een zondag. Hoe lang geleden was dat! Deed me enorm deugd. ’s Namiddags ontmoette ik de Shades meisjes voor een fotoshoot met de sympathieke fotograaf Lucas. Achteraf gingen we gezellig genieten van koffie en taart bij Take Five.

Maandag ging ik terug naar m’n lieftallige Gentje. Wat mis ik die stad toch. Samen met mama en broer ging ik naar Ikea om er Zweedse balletjes te eten. Allez, dat was niet de hoofdreden, voor hen toch niet 😉 . ’s Namiddags testte ik de heerlijke capsules van Starbucks voor in de Nespresso machines. Helemaal goedgekeurd!

 

Dinsdag had ik afgesproken met een aantal leuke mensen van school. Helaas stak Migraine er een stokje voor en bleef ik thuis om uit te zieken. Achteraf belde m’n bff Cynthia wel nog om me alles te vertellen over die avond! Geen foto’s, sorry!

Woensdagtrok ik samen met mama naar Brussel, want mama had haar oog laten vallen op een handtas van Christian Dior. Onze goeie, maar dure smaak hebben we sowieso mee van m’n oma. Ik was laaiend enthousiast over mama’s handtas en we werden hartelijk ontvangen door Dimitri bij Dior. Meteen werd er ons een drankje aangeboden en terwijl mama rustig een beslissing maakte over de handtas, kwamen er twee vrouwen die in nog geen vijf minuten een nieuwe handtas van 3 000 euro kochten. Alsof ze een brood kochten bij de bakker. As simple as that. Mama ging voor een mooi canvas model. Het bijzondere eraan is dat de stof in een Vlaamse textielfabriek gemaakt wordt en het dus ook Flemish tapestry genoemd wordt.

Donderdag was D-Day! Ons restaurant ging opnieuw open. Volgens mij hadden onze klanten ons gemist, de telefoon stond de ganse ochtend niet stil en de klanten konden niet snel genoeg binnen komen. Ohja, ik bestelde een nieuwe fiets van Gazelle om mee naar m’n werk te gaan. Grote investering, maar volgens mij zal’ie wel z’n geld waard zijn. Hierboven kun je de fiets in het zwart zien, maar mijn roze fiets show ik binnenkort! Wat vind je ervan?

Vrijdag, zaterdag & zondag vlogen in een waas voorbij. Ik heb eigenlijk vooral gewerkt bij m’n ouders. Toen ik eens even een pauze was, kocht ik nog een lipstick bij Ici Paris XL. Ik kocht m’n eerste Dior lipstick en hij stelt voorlopig nog niet teleur. Zoals gewoonlijk ging ik voor een roze tint. Ik denk trouwens dat ik nu een zwak voor Dior heb gekregen.

Maandag moest ik werken in het restaurant én wat een hectische dag was het weer! Mijn nieuwe handgels van Merci Handy x Disney kwamen toe, mooi op tijd om te gebruiken in Orlando!

Dinsdag was ik een ganse dag en route met mama en broer, want mijn broer heeft een appartement gekocht en er moesten dus nog keuzes gemaakt worden voor o.a. de tegels, de keuken, etc. ’s Avonds gingen we gezellig eten bij Cindy & Wong – het beste Chinees restaurant in Oostende – om er mijn broer z’n verjaardag te vieren.

Gisteren schreef ik mijn WoW, werkte ik aan m’n bachelorproef, bracht ik samen met mama een bezoekje aan het kerkhof en keek ik verder naar Stranger Things. Zó spannend!! ’s Avonds bracht ik nog eens een bezoekje aan de kermis. Niet voor de attracties, wel voor het heerlijke eten. Ik at voor het eerst een XL Churro. Lekker, maar écht heel zwaar. Ik kreeg het helaas niet helemaal op 🙁

 

Zo, ’t zit er weer op!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.