Hi, lieve lezer! Sporten, schminken, studeren, Bobbejaanland, stagegesprekken, persdagen,… Dat is mijn Wow over afgelopen week in notendop. Aan jou om hieronder verder te lezen. Enjoy!

 

Woensdag

Ik startte de Christelijke feestdag met een goeie workout. Zoals je op de foto kan zien, droeg ik mijn nieuwe sportswear van Stonger. Een echt aanrader by the way! Het is niet alleen mooi maar zit ook super comfortabel. Ik draag het wel liever in de fitness in plaats van als ik ga lopen omdat ik dan nergens mijn gsm kwijt kan. Een klein zakje voor je sleutel is wel voorzien!

Ondanks dat  1 november Allerheiligen was en pas de dag erna Allerzielen, brachten we toch al een bezoekje aan het kerkhof om alle overledenen te herdenken. En ’s avonds aten we gewoon gezellig pizza met de familie van mijn vriend. ??

 

Donderdag

Verlofdagen zijn voor studenten meestal de momenten om de schade in te halen. Dus ook ik werkte bijna een hele dag voor school.

‘ s Avonds was er gelukkig wat tijd voor een glaasje Martini tijdens een gezellig etentje met het gezin. Daarnaast ontdekte ik ook het nieuwe campagnebeeld van Sleeplife waarvoor ik model stond.

 

Vrijdag

Zoals je kan zien, zat ik weer achter mijn bureautje te werken met een tasje Nespresso om niet in slaap te vallen. ’s Avonds mocht ik Elise schminken voor Halloween en hieronder zie je het resultaat. Wat vind jij? Is het goed gelukt?

 

Zaterdag

Je bent nooit te oud voor een pretpark! Zaterdag trokken we naar Bobbejaanland. Het park was in thema van Halloween.? Zo wist het spookhuis Sonar ons toch goed bang te maken.

Zondag

Ik startte met mijn ochtendloopje in de regen samen met een allerliefste Eva. Het was een tijdje geleden dat we elkaar gezien hadden, dus het was een leuk en sportief weerzien.

Lazy Sunday? Nee nee, in de namiddag ging ik ook nog boksen en dat deed ik samen met Chiara.?

 

Maandag

Ik heb laattijdig beslist om toch een stage op te nemen in het tweede semester. Daarom ging ik maandag op stagegesprek bij enkele Gentse productiehuizen. Fingers crossed!

 

Dinsdag

Dinsdag was een volledige lesdag waar ik jullie niet mee ga vervelen. Woensdag daarentegen…

 

Woensdag

Pressdays? We zien dat woord wel regelmatig verschijnen maar wat is dat juist?

Wel, twee dagen lang stellen verschillende persbureaus de nieuwe collecties voor van hun klanten/merken. Wie is uitgenodigd voor deze persdagen in Antwerpen? De naam zegt het zelf: de pers. Dat wil zeggen journalisten en een beperkte groep bloggers.

Zo zag onze dag eruit:

PressdayEnkele leuke dingen die ik heb gezien:

  1. Marble collectie van Salt and Pepper
  2. Point-virgule keukengerei
  3. Yoga kledij van Decathlon
  4. Hakken van Tamaris
  5. …en nog veel meer!

 


Hoe was jouw week?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise