Hi there! Alweer woensdag, alweer tijd voor een ‘Week on Wednesday’post!
Het is intussen al mijn tweede WoWpost en ik kan je verzekeren: het wordt er niet makkelijker op om genoeg beeldmateriaal te bemachtigen om aan jullie te tonen. Ik heb toch heel erg mijn best gedaan (om niet te vergeten foto’s te nemen) en kan niet wachten mijn weekoverzicht aan jullie te tonen. So here we go!

collagewow9.5

Donderdag stelde op zich niet zo heel veel voor… Goh ja, ik moet toegeven het was nogal een luierdagje (moet ook eens kunnen, niet?) Ik spendeer zo’n dagje dan ook met niemand liever dan met mijn vriendje Toon.

Het kon natuurlijk niet blijven duren…want om 10 voor 2 was het echter tijd om naar de les te vertrekken. Op de terugweg passeerde ik even bij de supermarkt om nog enkele ingrediënten te kopen. Een uurtje later, stonden we samen op mijn kot te koken. Een lekkere pasta pesto met asperges, tomaatjes en paprika was de uitkomst. We werkten ons gerechtje nog af met spekjes en parmezaankaas. Yumyumyum! We aten onze buikjes lekker rond en deden de afwas.

collagewow9.7

Vrijdag was ik, samen met mijn goede vriend Laurens, aanwezig op het lanceringsevent van de nieuwe Opel Astra in het sportpaleis. Het was een zeer magische gebeurtenis met niemand minder dan Steven Delaere. We hebben ons echt rot geamuseerd op dat zeer fancy event!

collagewow9.3

Zaterdag ben ik opgestaan en rechtstreeks naar de fitness vertrokken. Toen ik terug buiten kwam was het heel hard aan het sneeuwen waardoor ik onderkoeld bij de bakker aankwam. Na die helse rit, kreeg ik amper de voordeur open door mijn bevroren handen.

In de namiddag ben ik mijn pakketje gaan afhalen van Delhaize. Verder heb ik die dag al enkele kerstcadeautjes ingepakt! Jaja we zijn er vroeg bij!!!

Na het eten stelde ik mijn outfit samen voor een feestje later op de avond. Het thema was “marginaal“. Het lijkt makkelijker dan het is om daar een goeie outfit voor te vinden als je mama de verkleedkoffer heeft weggedaan!

collagewow9

Zondag zat een hele dag achter mijn bureautje. Om toch even iets anders te doen, bracht ik een maskertje aan.

collagewow9.4

Maandagochtend was ik terug in Gent en ging ik naar de les. Hierna heb ik samen met Sofie en Stéphanie verder gewerkt aan ons project #conqueryourflaws. Mocht je nieuwsgierigheid geprikkeld zijn, aarzel dan niet om het even op te zoeken en ons te volgen (@conqueryourflaws). Je doet er ons een groot plezier mee ;).

Verder heb ik die dag nog wat boodschappen gedaan om de week rond te komen.

collagewow9.8

Dinsdag vertrok ik na mijn ontbijt naar de fitness. Vroeger ging ik naar de Basic Fit aan de Watersportbaan maar nu ga ik altijd naar de Sint-Pietersnieuwstraat. Het is een zeer propere club en veel dichter bij mijn kot (wat ik toch wel fijn vond die dag, aangezien het regende en ijzig koud was). Een groot verschil met de club in Sint-Niklaas is dat je een individueel scherm hebt waarop je tv kunt kijken. Ik kijk meestal naar muziek- en Franse zenders (multitasking: mijn Frans wat extra oefenen kan nooit kwaad).

Na de middag had ik les tot kwart na zes. En zoals je ziet op de foto, overdreef ik niet over het weer… Mijn paraplu is kapot gegaan 🙁

Anyways, dat was mijn weekoverzicht. Ik ben blij dat ik mijn foto’s met jullie kon delen. Bedankt voor het lezen!

xxx

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise