Al onze 90e weekoverzicht?!!! Wie had dat kunnen denken? Ik niet, maar ik schotel jullie hem met plezier voor 😉

Donderdag

Woensdag slaan we over omdat het maar een saaie werkdag was. Maar donderdag was veel interessanter aangezien ik met Flo wat nostalgie ging opzoeken. We gingen die avond namelijk naar The Kooks in Vorst Nationaal. En het was echt super! We zongen luidkeels mee met hun liedjes en genoten van de live performance. Ik had ook geen idee dat Luke een klein dansertje was!

Vrijdag

Vrijdag stond er normaal gezien een event op de planning, maar aangezien ik de dag erna vroeg op moest liet ik het maar voor wat het was. Ook probeer ik af en toe wat gas terug te nemen om mezelf niet te pushen. Er is zoveel te doen en zoveel dat ik wil doen, maar ik legde mij er al bij neer dat je nu eenmaal niet alles kunt doen. En natuurlijk vind ik het belangrijk nog voldoende quality time te hebben met het vriendje thuis.

Over quality time gesproken! Vrijdag boekten we onze citytrip en het werd Boedapest. We besloten daar Nieuwjaar te vieren nadat we onszelf weer maar eens de vraag stelden: Wat doen we met Nieuwjaar? Bij jouw vrienden of mijn vrienden? Of doen we het misschien bij ons? Eindeloos gedoe dus! Daarom kozen we ervoor om er gewoon van tussenuit te knijpen met ons tweetjes. Gezellig met ons tweetjes, maar we koppelen er wel iets speciaals aan. Alle tips zijn welkom!


Zaterdag

We trokken deze dag vroeg naar Nederland om in Breda te vertoeven. Daarbij speelden we het Prison Escape spel. Meer over deze fijne dag lees je later in een travelblogpost over Breda!! So stay tuned!


Zondag

Zondag werd last-minute eigenlijk een drukbezette dag met allerlei bezoekjes aan familie. Het werd hollen van het ene ontbijt, naar een huis gaan kijken voor de zus van Bram met erna avondeten bij Brams mama. We aten er heerlijk hertenragout met als dessert tiramisu met peer, mmm!

Maandag

Pizza en verse koffie maakten mijn maandag al een stuk draaglijker!

Dinsdag

Dinsdag jaagde ik nog een aflevering van The Walking Dead erdoor. Nadat ik weer maar eens een heus NMBS-avontuur beleefde uiteraard. #rollingeyes

Waar spendeer jij jouw Nieuwjaar?

Xje

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be