WoW 92 Layla

Hi iedereen!

Een druilerige woensdag, en een mainstream examenweekje achter de rug. Tijd voor een good old Week on Wednesday, denk ik dan! Ik laat jullie zien hoe ik het einde van deze horrorperiode probeer door te komen.

‘Horrorperiode’, ik zeg het niet voor niets. Sinds Kerst hol ik al naar huisdokters, apothekers en een NKO-specialist, om uiteindelijk pas halverwege de examenperiode de juiste medicatie te krijgen. Daardoor was ik compleet uitgeput en nam ik enkele dagen pauze in de zetel. Helaas moet ik daarom een examen inhalen, waarvoor ik me tijdens dit weekoverzicht voorbereid. Maar omdat het normaal gezien zaterdag m’n laatste examen was, had ik ook heel wat toffe dingen gepland, die voor een deel nog doorgingen. Een afwisseling tussen inspanning en ontspanning staat dus voor je klaar!

Woensdag

Van woensdag tot en met vrijdag bereidde ik me nog voor voor mijn mondeling examen strategisch management op zaterdag. Woensdagavond maakte ik deze quiche met geitekaas, rode ui en zoete aardappel. Zalig om te koken ter ontspanning, vind ik, maar nog geweldiger om de volgende dag nog een restje quiche op te peuzelen als het nog niet officieel etenstijd is. Helemaal goed gelukt, trouwens. Receptje, anyone?

WoW 92 Layla

Het hoekje links boven is voor mijn geen-geitekaas etende vriend die ik ondanks dat toch nog graag zie.

Donderdag & vrijdag

Voor de rest weinig spannend in het eerste deel van dit weekoverzicht, helaas. Except for lots of coffee.
WoW 92 Layla

Zaterdag

Na mijn examen op zaterdag paste het ein-de-lijk om het koffiehuis van Madam Bakster te bezoeken. Deze stond al een eeuwigheid op m’n lijstje maar shame on me: ik bracht pas een bezoekje op de eerste verjaardag (!) van het koffiehuis. Wendy schreef er onlangs een leuk blogje over en ook ik ben helemaal verkocht. De cappuccino met hazelnootmelk is écht to die for. En ik mag dat zeggen want ik dronk al veel cappuccino’s in m’n leven.

WoW 92 Layla

Cute: als traktatie voor de eerste verjaardag kregen we mini-cakes met hazelnoot en chocolade.


’s Avonds moest ik door mijn eigen onhandigheid en een portie malchance een date afzeggen met mijn beste vriendinnen. Gelukkig was er ondertussen op ons appartementje ook fijn bezoek en maakten we er een gezellige avond van met macchiavelli en Gin tonic. Spoiler: ik won niet.

WoW 92 Layla

Zondag

Verschijnt hier ooit een origineel stukje? Nope. Zondag stond zoals altijd in het teken van de voetbalmatch van m’n vriend. Zij afzien, wij gezellig bijkletsen langs de zijlijn.

Maandag

Maandag nam het lief congé en speelden we toerist in eigen stad: heerlijk. We startten met een stevig ontbijt bij Gust (aanrader jongens, aanrader!). De lunch konden we gemakkelijk overslaan.

WoW 92 Layla

De namiddag vulden we met een bezoek aan het tuincentrum in Oostakker (ik zei 20 x Uustakkre in de auto want dat vind ik grappig als nieuwe Gentenaar), nog een koffiebar (what else?) en een bezoek aan Weba.

WoW 92 Layla WoW 92 Layla

Dinsdag

Gisteren ging ik lunchen met een vriendin om lekker bij te kletsen. ’s Avonds schuimden mijn vriend en ik nog eens het internet af op zoek naar leuke bijzettafels (in de solden) om onze woonkamer compleet te maken. We bestelden onder andere dit bijzettafeltje in koper-look van Fonq. Leuk?

Wow 92 Layla

Tot snel!

x Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla