Renault Twingo

Tijd voor een nieuwe WoW en zelfs nummertje 94! Nog eventjes en we zitten aan 100. Mijn weekoverzicht begint vrij rustig en romantisch, want ja Valentijn. Maar het is vooral gevuld met nieuwe avonturen!

Valentijn op woensdag

Vorige week had ik een pauze-weekje ingelast om de overstap van mijn oude job naar mijn nieuwe wat lichter te laten verlopen. Op Valentijnsdag maakte mijn vriendje me wakker met een mooie boeket bloemen en de schattige vraag of ik zijn Valentijn wou zijn. Natuurlijk zei ik daarop volmondig ‘ja’, hetzij met een half slapend oog.

’s Avonds spraken we af om op restaurant te gaan. We kozen voor Bodo in Gent zelf. Doordat het Valentijn was heb ik er geen hotspot materiaal van, want met Valentijn verdient je geliefde natuurlijk alle aandacht. Maar ik kan je verzekeren dat het een supergezellige plek was en heel erg in orde. Hun eigen apero-drankje is om van te watertanden en ook het eten was lekker!

Donderdag: lucky day

Donderdag was superspannend en begon met twee uur rijles die hopelijk ook mijn laatste waren, EVER. Doordat de wetgeving over het rijbewijs vrijwel om de haverklap verandert, verliep het verkrijgen van mijn rijbewijs iets minder vlot dan ik wou. De details bespaar ik jullie maar -tromgeroffel- ik heb EINDELIJK mijn rijbewijs!!! Nu kan ik dus eindelijk rondcruisen met onderstaand schattig ding op vier wielen dat ik samen met mijn vriend kocht.

De avond begonnen we met een vergadering van Shades of Ghent. Er staan dus weer heel wat nieuwe plannen op onze kalender 😉

Renault Twingo

Party girls on Friyay

In de vroege morgen gingen we een huis bezichtigen, en het stal meteen ons hart. We deden dan ook een bod, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn 🙁 Hierbij dus ook een oproepje: wij zijn op zoek naar een alleenstaande woning om te kopen tussen groene velden in regio Deinze en Nevele. Laat ons zeker iets weten als je iemand kent of zelf iemand bent die iets verkoopt. Thank you big time!

We begonnen de avond beloftevol bij mij thuis met apero en een aflevering van Temptation Island. Supergezellig en grappig om zo’n uitzending te bekijken met je vriendinnen. Er zou ergens een camera moeten hangen om al onze commentaar en opmerkingen te moeten vastleggen, haha. Erna gingen we riching Millie Vanillie om een dansje te placeren. Helaas waren we al heel snel moe en veranderde het enthousiaste dansen op Queen B al snel in wiegen, in slaap wiegen bleek later.

Zaterdag

Opruimdag, papierwinkeldag en een dagje shoppen voor nieuwe kleren voor het vriendje. Oh, wat houd ik ervan zijn personal shopper te spelen! Ook gingen we ’s middags eten bij Würst om er te genieten van enkele haute dogs!

Zonnige dag

Op zondag sprak ik af met medebloggers Hanne en Flo om enkele OOTD’s te shooten. Be prepared!

Tegen de avond trokken we naar Brugge om er onze voeten onder tafel te schuiven bij Brams mama voor wat heerlijk eten.

Back on track op maandag

Na dat weekje vrijaf was het dan eindelijk tijd voor mijn nieuwe job! Het was met pijn in het hart dat ik mijn vorig werk vaarwel zei, maar nodig. De eerste dagen waren superspannend, maar heb zeker nog geen spijt gehad van de grote stap!

Panos

Dinsdag, sportdag

Sinds kort ga ik terug sporten om terug in vorm te geraken. Gaan werken, stilzitten op een stoel en veel eten eiste zijn tol. Samen met Bram ging ik voor een dagje spinning. Natuurlijk moest mijn vriend weer de grote man spelen en zei dat hij mij zou ‘beaten’. De eerste die pufte, zweette en niet meer deftig de oefening kon afmaken? Oh ja hoor, Bram it was. HA HA HA. #girlsontop

Stadium Gent

Woensdag

Vandaag kwam het foto-album toe dat ik van mijn reis naar Indonesië maakte. Ik ontwierp het zelf met Indesign en de foto’s bewerkte ik ook één voor één. Hierdoor was ik dus wat bang dat het niet zou zijn als verwacht. Maar man, wat is het mooi geworden en ben er supertrots op! Meer erover vertel ik je nog in een volgende travelblogpost 😉

Foto-album Fotofabriek

 

Hoe ging jullie afgelopen week?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be