Hi lovelies! Mijn WoW-week vloog opnieuw voorbij! Sinds ik bezig met met mijn succesvolle weightloss journey heb ik het zo druk, maar ik ben gelukkig, heb tonnen energie en ik voel me keigoed in m’n vel! Lees je snel even mee?

Dinsdag

gingen Wendy, Louise en ik naar de persdagen in Antwerpen. Dat is altijd een drukke bedoening waar er gewandeld wordt naar alle uithoeken van Antwerpen. Gelukkig konden we dit keer gebruik maken van Taxi Wendy om onze beentjes toch een beetje te sparen. Uiteindelijk had ik toch nog 20 000 stappen die dag, niet slecht 😉 Sinds ik bezig ben met m’n weightloss journey, is voeding een veel belangrijker aspect in m’n leven geworden. Ik leerde enkele leuke producten kennen van Bosto en Pure Via (waarmee ik een heleboel lekkernijen zal maken!), maar ook het sportgerief sprong bijzonder in het oog! Ik zag er keileuke wandelschoenen van Lowa, maar zo’n paar kost al snel 170 euro, dus ik ga nog even moeten sparen! Natuurlijk staan er ook opnieuw enkele beauty producten op m’n wish list, zoals bovenstaande roze lipstick van Tom Ford!

 

Woensdag

Woensdag gingen mijn broer en ik naar Brussel om naar Star Wars Identities te gaan kijken. Ik raad de tentoonstelling zeker en vast aan want er waren heel coole schetsen en kostuums te vinden van in de films en via de audio guide kreeg je ook wat meer achtergrondinfo over hoe George Lucas de personages tot leven bracht. Ik maakte mezelf trouwens als Wookiee en hierboven kun je zien wat voor een sexy beast ik zou zijn als Wookiee. Ohja, nu ik toch eens bij het Atomium was, besliste ik om op de foto te gaan, in echte toeristenstijl!

 

Donderdag

Donderdagmiddag ging ik werken bij m’n ouders in het restaurant, waarna ik naar Gent vertrok om er samen met Louise de trein naar Brussel te nemen. We gingen naar een leuk event van Ísey Skyr, waar we van allerlei lekkernijen mochten proeven, allemaal met Ísey Skyr gemaakt. Eenmaal terug in Oostende, ging ik nog snel even gaan sporten, erg handig, zo’n Basic Fit die dag en nacht geopend is!

 

Weekend

Vrijdag, zaterdag en zondag opgesomd: Opstaan, sporten, eten klaarmaken, werken en slapen. Niet echt boeiend!

Maandag


Maandag is altijd m’n vaste weegdag bij Weight Watchers. Met trots kan ik je vertellen dat ik al 10,8 kg ben afgevallen. Zelf zie ik nog geen verschil, maar ik voel het verschil in elke vezel van m’n lijf! Na het werk vertrok ik naar Gent om mijn goeie vriendin Amy op te pikken. We gingen samen naar de avant-première van I Feel Pretty. Ik schreef al eerder over de film, maar nu weet ik het zeker. Het is dé feel good film van 2018. Amy en ik kunnen ons bijzonder goed vinden in het hoofdpersonage en we hebben zo hard genoten van de film. Ideale film om te bekijken tijdens een gezellige girls night! Vooraf gingen we een hapje eten bij Burger King en daar koos ik bewust voor chicken strips en frietjes als een treat, want dat mag ook wel eens. Beide kreeg ik helaas niet helemaal op!

 

Dinsdag

Dinsdag sliep ik eens lekker uit en stelde ik het opstaan uit tot na de middag, oeps. Ik ging naar de fitness en maakte me erna klaar om te gaan werken, want op de dag van de arbeid moet er toch iemand werken hé 😉

 

Woensdag

Als ik heel eerlijk mag zijn, dan vertel ik je graag dat gisteren een absolute kutdag (pardon my French!) was. Ik werd te vroeg wakker gemaakt – op mijn verlofdag – door onze verhuizende buurvrouw en dan heb ik mezelf echt naar de fitness moeten sleuren, wat niet van m’n gewoonte is. Let me tell you this, een weightloss journey is niet enkel fysiek zwaar, maar ook mentaal kan het enorm doorwegen. Ik heb een dik vel – letterlijk én figuurlijk – maar ook bij mij is de maat af en toe vol en ik ben het beu om me te moeten verantwoorden bij mensen en foute keuzes voor mezelf te maken gewoon om andere mensen tevreden te houden. Er vloeiden dan ook enkele traantjes.

Gelukkig stond mijn darling mama klaar om me te troosten #bestmomever. Samen met m’n ouders en broer ging ik eten bij Ventura in Brugge. Het was er overheerlijk én helemaal oké voor m’n dieet! Zo sloot ik deze drukke week toch op een positieve noot af.

 

Tot binnenkort!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.