Ik doe niet zo vaak ‘week on wednesday’ meer. Maar de week waarin ik een kwart eeuw werd? Die moest ik absoluut delen, er stonden dan ook tal van leuke events op de agenda. Het was dus niet enkel mijn verjaardag…

Daarom begin ik de WoW eventjes op dinsdag 1 mei. Mijn vriend werd ook 25, weliswaar op 2 mei maar we kozen om het te vieren op 1 mei. Ik vroeg hem: wat wil je doen op deze dag? Ik ben helemaal van jou vandaag. Het antwoord: lekker niks, geen stress, geen verantwoordelijkheden. Dus dat is exact wat we deden. Series kijken, lekker samen zijn en wandelen. Dat leverde deze knappe zonsondergang op.

Woensdag had ik dé tijd van mijn leven. Ik mocht met het werk (King George) mee naar de jaarlijkse BEA-awards. Een event waar Belgische events tal van awards kunnen winnen. Wander van King George werd genomineerd in de categorie Fairs & Exhibitions. We namen brons mee naar huis. Goh ja, naar huis gaan gingen we niet echt. De collega’s en ik smeten ons helemaal los op de dansvloer en de wijn vloeide rijkelijk, maar daar ga ik geen foto’s van tonen ;).

Ok 25 jaar komt nu wel heel dichtbij, maar eerst… meer drank en eten. Op donderdag gingen we met ALLE collega’s naar Amadeus in Sint-Niklaas. Vertelde ik je al dat ik van mijn job en collega’s houd?

Op vrijdag begon ik wel héél veel stress te krijgen, morgen word ik 25! Ik bracht taart mee van Tarte à moi (yummmm) voor de collega’s. Ik kreeg leuke mailtjes vol verjaardagswensen en een bon van Sephora van enkele collega’s. Als jullie dit lezen, love jullie! Ik trakteerde ook nog op een drankje en sloot de dag af met een gezellige babbel en bakken stress voor morgen.

Zaterdag 5 mei werd ik 25 jaar. De dag begon al met veel liefde, knuffels en kussen van mama en papa, Pieter en een héérlijk zonnetje. Pieter en ik deden een fietstochtje naar het centrum van Gent en gingen er zijn verjaardagscadeau halen. Hij kreeg van mij een zonnebril van Komono naar keuze. Erna gingen we boodschappen doen.

Ik kan je veel vertellen over mijn verjaardagsfeestje maar jullie willen ook geen essay lezen dus hou ik het kort. Ik had schrik dat amper iemand ging komen, ik had namelijk last minute alles gepland. Maar de opkomst was super, ik heb zoveel gelachen, geknuffeld, gedronken en gegeten. Het was perfect, bedankt aan iedereen die erbij kon zijn. <3

Als gastvrouw had ik het best druk, dus foto’s heb ik niet, behalve een paar selfies en een outfitfoto.. ik trok wel foto’s met een oude wegwerpcamera, die laat ik dit weekend ontwikkelen. Als je de kiekjes wil zien zul je naar Instagram moeten uitkijken.

Zondag ging ik mijn verjaardag nog eens vieren met mijn familie en een zware kater. We gingen lunchen bij Hotel de Lourdes in Oostakker. Vlakbij heb je de “grot” van Lourdes waar je een kaarsje kan branden en wandelen. Oma ging een kaarsje branden en Pieter en ik gingen onze kater eraf wandelen.

Van maandag herinner ik me niet veel meer behalve een ellenlange meeting en een maaltijd in het zonnetje. Ga zeker eens lunchen in het King George Café en kom eens dag zeggen!

 

Op dinsdag trok ik twee foto’s, eentje van mijn lunch en een terrasje. Dat wil zeggen dat ik erg gefocust was op het werk en dus niet erg veel te vertellen heb. De lunch was lekker en ik ging een terrasje doen met Mark, Maïté en Pieter om de laatste zonnestralen van de dag mee te pikken.

En hiermee eindig ik deze WoW. Als je werkt, is het soms moeilijk om bij te houden wat je allemaal doet (vooral werken). Plus een lichte quarter life crisis is ook niet makkelijk onder woorden te brengen, maar hey ik heb het overleefd! Hopelijk genoten jullie van het goede weer deze week en van deze korte blik achter de schermen. <3

Veel liefs,

Flo

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!