Belmodo

Hey iedereen! Het is weer woensdag, dat betekent dat jullie mijn weekoverzicht te zien krijgen. Mijn week begon niet al te best..

Modern Family

De paasvakantie was nog maar net begonnen of ik lag al in bed met koorts en een keelontsteking. Al dat harde werk de voorbije weken had dan toch zijn tol geëist. Ziek zijn betekent voor mij in bed en in de zetel liggen en series of tv kijken. Ik vulde mijn woensdag met Say yes to the dress en Modern Family.

kieske

Donderdag was ik al vijf dagen ziek maar ik voelde me ein-de-lijk- beter! Dus ging ik naar Vlaams Brabant. Eerste stop, dag zeggen tegen bestie Celine, zij vertrok die avond namelijk naar Berlijn voor 3 maand en ik kon haar toch niet laten gaan zonder salut te zeggen! Daarna ging ik bij mijn vriendje en de schoonfamilie en bracht daar de dag door. Zij hadden dit schattige kuikentje of kiekske dat was uitgekomen op Pasen. Een echt paaskuiken. Hoe cute is dat?!

Bar Bidon Gent

Zaterdag gingen mama en ik het stad in, we hadden beiden een afspraak bij de kapper en gingen erna nog een koffie drinken bij Bar Bidon. Ik liet enkel de puntjes knippen. Maar ik ben aan het denken om deze zomer misschien kort te gaan. Spannend!

Lucy Chang Gent

Zondag gingen mama en ik nog eens in het stad, voor diner deze keer. We besloten langs te gaan bij Lucy Chang en ik nam er de maaltijdsoep Chinese wonton. Na lang wachten kwam het lentezonnetje ook nog eens buiten, daar heb ik erg van genoten. Toen ik een foto wou trekken van stad Gent in de zon was ze al weg helaas. Maar zondag was geen rustige dag voor mij, maandag had ik namelijk stage bij Belmodo! Ja, dé Belmodo blog van Tiany Kiriloff! Gelukkig konden enkele mopsenlikjes me toch wat kalmeren. Dankjewel Titus.

Belmodo Gent

Maandag was het dan zover, stage bij Belmodo. Ik heb misschien 5 interne paniekaanvallen gehad. Maar al bij al viel die eerste dag nog mee! Van dinsdag en woensdag heb ik helaas geen foto’s meer. Sorry lovies maar het is zo verschrikkelijk druk, er gaat geen moment van mijn tijd niet naar deze stage. Ik wil het natuurlijk mijn alles geven zodat Belmodo en ikzelf binnen 3 maand erg trots kunnen zijn.

Vele groetjes van stagiaire Flo!

XX

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!