Over Shades of Ghent

IMG_0536normaalGOEDweb

Shades of Ghent is ontstaan uit de gezamenlijke passie voor blogs van 6 communicatiestudentes uit Gent. We zijn 6 meisjes uit alle hoeken van België die elkaar gevonden hebben in het bruisende Gent.

Door de vele (verschillende) interesses die we hebben, vind je op deze blog een waaier aan onderwerpen. Iedereen heeft haar specifieke passie maar niemand heeft hier een vaste rubriek. Dit hebben we gedaan omdat iedereen zo kan schrijven over hetgeen waar we zin in hebben en we zo niet vast zitten in een bepaald hokje. Het is niet omdat je graag met mode bezig bent dat je geen tips kan geven over lekkere eetplaatsjes hé! Iedereen blinkt in iets verschillend uit en daarom vullen we elkaar zo goed aan. Verschillende vrouwen, verschillende persoonlijkheden en verschillende interesses maken ons tot verschillende shades.

Zoals je al eerder las hebben we elkaar leren kennen in Gent vandaar ook de ‘of Ghent‘ in onze naam. Onze basis ligt in deze studentenstad en Gent als studentenstad zal dan ook centraal staan. We brengen je op de hoogte van hotspots die vree wijs zijn. Ook gaan we soms op ‘bezoek’ in een andere stad, deze artikels kan je vinden onder de rubriek ‘dagje weg’. Naast al dat lekkers tonen we je graag waar wij (online en offline) shoppen voor kledij en make-up. Ook trakteren we je nu en dan op een Outfit of the Day en hopen we je zo te inspireren bij het moeilijkste moment van de dag, kleren kiezen.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Je kan ons vinden en volgen via verschillende kanalen.

bloglovin’

facebook

twitter

instagram

pinterest

                                                                                                   info@shadesofghent.be

Aarzel niet om ons een mailtje, tweet of berichtje te sturen!