Over Shades of Ghent

Shades of Ghent is ontstaan uit de gezamenlijke passie voor blogs tijdens onze opleiding Communicatiemanagement in Gent. Het begon als een spontaan idee in de schoolkantine met 10 vriendinnen. Zoveel jaar later bestaat Shades of Ghent nog steeds en wordt er nog vlijtig geschreven door Louise, Wendy & Hanne. We zijn drie vrouwen uit verschillende hoeken van België die elkaar vonden in het bruisende Gent.

Verschillende vrouwen, verschillende meningen, verschillende shades

Door de vele (verschillende) interesses die we hebben, vind je op deze blog een waaier aan onderwerpen. We hebben elk onze passies, maar niemand heeft hier vaste rubrieken. Zo kunnen we schrijven over datgene dat ons op dat moment inspireert. We blinken elk in iets verschillend uit en daarom vullen we elkaar zo goed aan. Verschillende vrouwen, verschillende persoonlijkheden en verschillende interesses maken ons tot verschillende shades.

shades of ghent

Gent, waar het allemaal ontstond

Zoals je al eerder las, leerden we elkaar kennen in Gent vandaar ook de ‘of Ghent‘ in onze naam. Zoveel jaar geleden begonnen we deze blog met het idee om ook allerlei vree wijze Gentse hotspots uit te lichten. Maar ondertussen ligt het Gentse studentenleven achter ons en ruilden we Gent in voor Sint-Niklaas, Antwerpen en Aalter. Al zal Gent altijd een speciaal plaatsje hebben in ons hart!

Wat vind je op onze blog?

Op onze blog vind je all things lifestyle, zoals mode, recepten, beauty, interieur,… Nu en dan trakteren we je ook graag op een Outfit of the Day en hopen we je zo te inspireren bij het moeilijkste moment van de dag, kleren kiezen.

Volwassen worden zorgde er ook voor dat onze topics niet meer hetzelfde zijn als weleer. Vroeger lag er een focus op hotspots in de studentenstad Gent, maar nu reiken die hotspots en andere tips veel verder dan Gent. Laat je inspireren door onze ervaringen in eigen land of ver daarbuiten.

Het begon als studenten, now we’re here! Shades of Ghent werd verteld door energieke studenten & wordt nu verteld door ambitieuze twintigers met een girl next door attitude.

Shades of Ghent

Een vraagje voor ons?

Aarzel niet om ons een mailtje of berichtje te sturen: info@shadesofghent.be

Je vindt ons ook via verschillende kanalen:

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

Bloglovin’

Kom je graag meer te weten over ons?

Hanne

Wendy

Louise

Liefs,
Shades of Ghent