valencia

Ben je van plan om binnenkort Valencia eens te bezoeken? Wel, dan heb ik twee leuke hotspots voor jou! ☺

Mijn goede vriendin Laurence is op erasmus in Valencia. Tijdens de lesvrije week gingen we haar bezoeken. Ik moet toegeven: ze was al helemaal getransformeerd tot een echte local. Zalig om te zien! Naast ons gidsen doorheen de stad, nam ze ons ook mee naar de beste hotspots. Dus vandaag deel ik twee leuke en vooral lekkere plekjes die Laurence ons heeft voorgesteld.

Bastard Coffee & Kitchen

Eerst en vooral ziet Bastard Coffee & Kitchen er super hip uit. Ik was echt fan van het interieur en had de hotspot graag meegenomen naar België.

Wij gingen er ontbijten/lunchen. zo namen we alle drie het Huevos Benedictina (zie eerste foto) voor € 8,15. Het was super lekker, maar ik vond de zoete toets van English muffin overbodig. Daarna dronk ik een overheerlijke cappuccino met een croissant. Eén van mijn vriendinnen koos voor de pannenkoeken (laatste foto).
Deze hippe hotspot is open van 8 tot 24 uur.

Valencia
Valencia
Valencia
Valencia

C/Leandro de Saralegui, nº 1, bajo izda., 46021 Valencia

Petit Bistró Terrace

Mijn tweede hotspot is Petit Bistró Terrace. We gingen er op een mooie zonnige dag lunchen op het gezellige terras, dat zonder enige twijfel de moeite is door het uitzicht. De hotspot bevindt zich op Carrer Cabillers en is open van 11 tot 2 uur.

Ik koos voor de ensalada de pollo voor € 12. De salade met kip was overheerlijk. Vooral door de avocado, appel en nootjes. Verder zaten er zelfs wat gefrituurde ajuintjes op. Mijn vriendinnen kozen allebei voor manicotti de verduras y langostinos trufados voor € 14,90: italiaanse pasta met geroosterde groenten en garnalen met zwarte truffelolie. Ze hadden geen spijt van hun keuze! Als afsluiter namen we alle drie de coulant au chocolat voor  € 6,40. Deze heerlijke moelleux met ijs wist ons direct te bekoren.

Valencia
Valencia
Valencia

Carrer Cabillers, 3, 46003 València

Verder heb ik al vermeld in mijn vorige blogpost over Valencia dat de inwoners van Spanje volgens Europese begrippen vrij laat dineren. Ik moet dan ook toegeven dat het even aanpassen was om pas rond 22 uur te gaan tafelen. Om deze blogpost af te sluiten, hier nog enkele hotspots voor het avondeten: restaurant Fuji en Tanto Monta.

Wat is jouw favoriete hotspot in Valencia? 

Nog meer reisinspiratie?

Liefs,

Louise ♥

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise