Den Haag

Het tweede weekend van augustus was het zover! Eindelijk zouden we P!nk live zien in Den Haag. Al zoooo lang die tickets in ons bezit en eindelijk konden we ze inruilen voor show, girlpower en prachtige muziek. We besloten er een weekendje van te maken en ik neem jullie graag even mee 😉

Den Haag

Brunchen bij het charmante Coffeelicious

Na een autorit van ongeveer twee uur werden we uitgenodigd door Coffeelicious voor een heerlijke brunch. Je vindt ze in Den Haag, maar ook Dordrecht, Rotterdam en Breda. Ik deed wat research online; het eten en de koffie zagen er veelbelovend uit maar over het interieur had ik nog niet meteen een beeld. Ik was dus superbenieuwd naar het interieur want dat is toch wel iets dat ervoor zorgt of ik een plekje al dan niet onthoud. En ja hoor, ik was verkocht. Het pand in herenhuisstijl, de elegante kroonluchter, de plantjes, de schattige kidscorner, looooove it!

Coffeelicious Den HaagCoffeelicious Den HaagCoffeelicious Den HaagDen Haag

Rond snuisteren op een rommelmarkt

Een paar meter verder van Coffeelicious was er groot plein waar op dat moment een antiek- en boekenmarkt aan de gang was en het wemelde er van de schattige foodtrucks. Plan je een weekendje? Zoek dan zeker op of er geen rommelmarkt in de buurt is. Wie weet scoor je er schatten voor je interieur 😉

Rommelmarkt Den Haag

P!nk op het Malieveld

Oooooooh yes, ik zag haar live! Wie mij kent, weet dat ik zelden aan fangirling doe maar sinds ik zag wat voor show ze opvoerde moest en zou ik haar live aan het werk zien. Ik ben niet het type dat makkelijk geld neertelt om een muziekartiest te zien, maar het showgehalte in combinatie met haar stem en enkele van mijn favoriete liedjes deden mij plooien. Behalve het feit dat ik door mijn gestalte niet alles perfect zag, ben ik superblij dat ik haar concert bijwoonde.

Ze trakteert je op een sterk staaltje zang, prachtige moderne dans, knappe acrobatie en eigenlijk is ze ook legit grappig! De volgende keer zou ik haar supergraag eens in een concertzaal live zien, waar je stoeltjes met vaste plaatsen hebt. Zodat ik toch wat minder tussen hoofden moet manoeuvreren met mijn ogen.

Nog meer brunchen

De dag erna sliepen we wat uit en stootten we tegen ‘Bij Clarence’, een tof eetplekje met Indonesische invloeden op hun kaart. Met mijn Indonesische roots was dat natuurlijk een aangename verrassing!

Bij Clarence Den Haag

Nog meer interieurschatjes vinden

Naast de rommelmarkt heb je in het Zeeheldenkwartier ook enkele tweedehandswinkeltjes. Een waar genot voor vintageliefhebbers! Ook vind je hier WAUW warenhuis, een walhalla voor plantmoms en interior geeks! Als ik ooit de lotto win, kom ik terug en koop ik deze hele winkel leeg :p

WAUW warenhuis

Delft

Na Den Haag reden we al een mini stukje terug huiswaarts en stopten nog in Delft. Een pittoresk dorpje waar het ook gezellig toeven is. Zoek zeker ook de Burgwal op, daar heb je een heel plein met gezellige terrasjes!

DelftTips DelftTips Delft

Nog meer jungle vibes

Je hebt misschien minder hotspots in Delft dan Den Haag, maar ook hier vind je ware pareltjes! Zo heb je Groene vingers & Kek, beiden een lust voor het oog!

Kek DelftGroene vingers in Delft

Zin in meer? Spot meer in mijn verhaal op Instagram 😉

P.S.: spotte je ook de vorige travel diaries: Barcelona, Zuid-Tirol & Texel

Trek jij graag naar onze Noorderburen?

Xje

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be