Disneyland Parijs

Ik was vorige week opnieuw in Disneyland Parijs en daarom is het dus tijd voor een nieuwe update! Vandaag vertel ik jullie over het ontbijt bij Café Mickey in The Disney Village!

Waar, Wanneer & Hoe te reserveren?

Je vindt Café Mickey terug op het einde van The Disney Village, vlakbij de luchtballon! You can’t miss it!

Ontbijten bij Café Mickey kun je dagelijks om 8 uur en om 9.30 uur. Je reserveert het best voor Café Mickey en dit kan twee dagen op voorhand! Dit kun je in het restaurant zelf, maar ook via je hotelreceptie of telefonisch: +33 1 60 30 40 50

cm3

Character Dining

Café Mickey is een van de drie restaurants in Disneyland Parijs waar je kunt eten in het bijzijn van Disney personages! De andere twee restaurants zijn: Auberge De Cendrillon (waar je tussen prinsessen eet) en Inventions in het Disneyland Hotel.

Character dining is een heel leuke ervaring, omdat je heel persoonlijk in interactie kunt gaan met de personages! Ze hebben meer tijd voor je en soms helpen ze je een handje met eten! Toen ik er ging ontbijten, waren Mickey, Goofy, Eeyore, Chip en Dale er! Ze kwamen in shifts rond, zodat je ook de kans hebt om even rustig te eten.

13582405_10208742702417276_1705672799_o
Manon & Dale (Komaan, hoe schattig zijn ze????)

Buffet

Aan het buffet is er heel wat lekkers te vinden. Roereitjes, spek, kleine saucissons, yoghurt, hartig en zoet beleg, croissants, donuts, ontbijtgranen, etc. Allez, eigenlijk echt te veel om op te noemen! Je kon ook naar hartenlust appel(sien)sap, koffie en warme chocomelk nemen! Ik krijg er nu alweer zin in!!!

cm1

Prijs

Voor een ontbijt bij Café Mickey betaal je 25 euro per persoon. Voor Disney hotelgasten is er een verlaagd tarief en voor gasten van bepaalde partnerhotels geldt het verlaagd tarief (17 euro) ook.

Met een Dream jaarpas of Fantasy jaarpas, krijg je 10 % korting en moet je dus 22,50 euro betalen.

Krijg je ook al zin om naar Disneyland te gaan? (ik stiekem wel!)

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.